ΧΑΡΑΖΩΝΤΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 108222117
Παράδοση σε 4-6 μέρες
«Εγώ ήθελα ποιήματα και μια ζεστή κούπα συντροφιά».
Μια εφημερίδα που τρίζει στα δάχτυλα, μια ζωή που χαράζει πορεία μέσα από απώλειες, έρωτες, κοινωνικούς κραδασμούς και μικρές προσωπικές ιστορίες. Η ποιητική συλλογή ΧαράΖωντας πορεία σε χθεσινή εφημερίδα ξεφυλλίζει τον κόσμο όπως είναι: εύθραυστο, σκληρό, τρυφερό ? έναν κόσμο όπου η μνήμη καίει, η δικαιοσύνη ζητά φωνή και η χαρά κρύβεται επίμονα στα χρώματα της καθημερινότητας. Με λόγο άμεσο και σπαρακτικά ειλικρινή, τα ποιήματα υφαίνουν το προσωπικό με το συλλογικό, αναζητούν νόημα μέσα στον πόνο και μια υπόσχεση συνέχειας ακόμη κι όταν όλα μοιάζουν να καταρρέουν. Ένα βιβλίο για όσους έμαθαν να στέκονται όρθιοι και εξακολουθούν να ψάχνουν τη χαρά, αναλογιζόμενοι πως ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες οι λέξεις μπορούν να δείξουν τον δρόμο.
«Τον νου σου στις λέξεις. Ντύνουν τις σκέψεις και τους δίνουν μορφή. Εκεί κρύβεται η πιο μεγάλη μου αλήθεια και το πιο βαθύ μου ψέμα. Κι ας με αποκαλούν τρελή και εθισμένη».
Μια ποιητική συλλογή όπου η επικαιρότητα, οι ανθρώπινες σχέσεις, η μνήμη και η ελπίδα γίνονται στίχοι που αγγίζουν τον αναγνώστη και τον καλούν να ανακαλύψει ξανά το φως της ζωής.
| Εκδότης : | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ |
| Σελίδες : | 56 |
| ISBN : | 978-960-626-993-6 |
| Σχήμα : | 14Χ21 |
| Μήνας έκδοσης : | Οκτώβριος |
| Έτος έκδοσης : | 2026 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΧΑΡΑΖΩΝΤΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Περισσότερα -
ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Περισσότερα -
ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΝΥΧΤΑ
Περισσότερα -
ΤΟ ΣΕΞ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
Περισσότερα -
ΣΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΕΝΝΕΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΙΝΩΟΣ
Περισσότερα -
ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ
Περισσότερα -
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
Περισσότερα -
Η ΒΑΡΚΑ
Περισσότερα -
ΑΒΙΑΣΤΑ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


