ΚΡΑΣΙ COTES-DU-RHONE TRADITION 2020 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML 142011946

Εξαντλημένο
Διακριτικά ταννικό και με μια υπέροχη υφή, αυτό το κόκκινο Cotes-du-Rhone αναπτύσσει αρώματα φρέσκων φρούτων (φράουλας και μαύρων μούρων) με μια νότα γλυκόριζας. Πίνεται στα 5 πρώτα χρόνια από την εμφιάλωσή του.
Το Domaine de la Janasse είναι παραγωγός στο Chateauneuf-du- Pape που ανήκει και λειτουργεί από την οικογένεια Sabon. Ιδρύθηκε το 1967 από τον Aime Sabon όταν ανέλαβε τους αμπελώνες του πατέρα του. Το οινοποιείο παράγει μια σειρά από κρασιά, συμπεριλαμβανομένων κόκκινων και λευκών Cotes du Rhone, και ορισμένα κρασιά IGP, αλλά τα κρασιά ναυαρχίδα ήταν πάντα τα κόκκινα Chateauneuf-du-Pape. Το οινοποιείο παράγει τρεις ξεχωριστές εκφράσεις του Chateauneuf: Domaine de la Janasse Tradition, Chaupin και Vieilles Vignes. Φτιάχνει επίσης μια λευκή εκδοχή του Tradition και ένα δεύτερο λευκό κρασί που ονομάζεται Prestige. Το τελευταίο τέταρτο του αιώνα, το Domaine de la Janasse έχει γίνει ένα από τα πιο αξιόλογα κτήματα στο Chateauneuf-du-Pape. Τα κόκκινα από το Janasse θεωρούνται συχνά από τα καλύτερα στην περιοχή είτε πρόκειται για τα πολύπλοκα Cotes-du-Rhone και Cotes-du-Rhone Village είτε για τις τρεις εμφιαλώσεις Chateauneuf-du-Pape.

Βιολογικό/Βιοδυναμικό/Vegan : | Βιοδυναμικό |
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Η σοδειά του 2020 έδωσε κρασιά με λιγότερα έντονη κόκκινη απόχρωση αλλά με περισσότερη φρεσκάδα, έντονα φρουτώδη αρώματα και μια φινετσάτη ισορροπία ταννινών. |
Ποικιλίες : | 40% Grenache, 20% Mourvedre, 20% Carignan, 15% Syrah, 5% Cinsault |
Τύπος κρασιού : | Ερυθρός, ξηρός οίνος |
Ταξινόμηση : | AOC Cotes-du-Rhone |
Συνοδεύει : | Ψητά κρέατα και πίτες λαχανικών |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 15-17oC |
Σοδειά : | 2022 |
% αλκοόλ : | 13.5 |
Μέγεθος φιάλης : | 750 ml |
Παραγωγός : | Domaine de la Janasse |
Αμπελώνες : | Σε ένα μοναδικό αμπελοτόπι 23 εκατρίων, ανατολικά του Chateauneuf-du-Pape, στην κοινότητα του Courthezon. Παράγονται 45 hl/ha. |
Περιοχή : | Κοιλάδα Ροδανού, Γαλλία |
Οινοποίηση : | Τα αμπέλια καλλιεργούνται χωρίς φυτοφάρμακα ή εντομοκτόνα, με φυσική κοπριά. Η γη δουλεύεται χωρίς ζιζανιοκτόνο για να διατηρείται ο αερισμός και η ευελιξία του χώματος. Τα σταφύλια συλλέγονται χειροκίνητα. Ακολουθεί ζύμωση για 12-15 ημέρες. Η παλαίωση πραγματοποιείται σε δεξαμενές 6-9 μήνες. |

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ COTES-DU-RHONE TRADITION 2020 ΕΡΥΘΡΟ 75...
Περισσότερα -
DJI ZENMUSE H4 3D RUBBER DAMPER 11338
Περισσότερα -
CISCO 876-SEC-K9 DSL ROUTER ISDN
Περισσότερα -
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SPRING ITALWIN ΚΟΚΚΙΝΟ 24'...
Περισσότερα -
ΚΕΡΙ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ARMOR ALL SPEE...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ADIDAS PERFORMANCE PUREBOUNCE+ STREE...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ PEPE JEANS ADAMS PREMIUM PLS30924 ΜΑ...
Περισσότερα -
UNGARO ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΑΤΕΣ
Περισσότερα -
ΓΑΝΤΙΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ADIDAS PERFORMANCE PREDA...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |