Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
Λευκά κρασιά
Ερυθρά κρασιά
Μακεδονία
Πελοπόννησος
Λοιπές περιοχές Ελλάδας
Ιταλία
Γαλλία
Μπορντώ
Βουργουνδία
Παγκόσμιος αμπελώνας
Όλα τα ερυθρά κρασιά
Ροζέ κρασιά
Orange wines
Γλυκά κρασιά
Σαμπάνιες-Prosecco-D Asti
Ποτήρια-Ανοιχτήρια-Αξεσουάρ
Coravin
Ουίσκι
Κονιάκ - Brandy
Ρούμι
Vodka
Gin
Τεκίλα - Mezcal
Τσίπουρο
Μπύρες
Liquers (Λικέρ)
Cream Liquers
Σιρόπια
Λοιπά Οινοπνευματώδη
Μινιατούρες
Δώρα - Καλάθια
Λευκά κρασιά ανά ποικιλία
Ερυθρά κρασιά ανά ποικιλία
Vegan/Bio
Σετ Ποτών / Κρασιών
Magnum φιάλες
Τελευταία φιάλη 50%
0 αξιολογήσεις
Εξαντλημένο
ΚΡΑΣΙ CHATEAU LEOVILLE-BARTON 2EME GRAND CRU CLASSE 1999 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
CHATEAU LEOVILLE-BARTON
ΕΡΥΘΡΑ ΚΡΑΣΙΑ-ΜΠΟΡΝΤΩ AOC-MEDOC SAINT JULIEN
  • ΚΡΑΣΙ CHATEAU LEOVILLE-BARTON 2EME GRAND CRU CLASSE 1999 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
  • ΚΡΑΣΙ CHATEAU LEOVILLE-BARTON 2EME GRAND CRU CLASSE 1999 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
  • ΚΡΑΣΙ CHATEAU LEOVILLE-BARTON 2EME GRAND CRU CLASSE 1999 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
  • ΚΡΑΣΙ CHATEAU LEOVILLE-BARTON 2EME GRAND CRU CLASSE 1999 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST
 Εξαντλημένο 
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ CHATEAU LEOVILLE-BARTON 2EME GRAND CRU CLASSE 1999 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
(142000231)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το κρασί του πύργου του Leoville-Barton χαρακτηρίστηκε το 1855 ώς ένα από τα 15 κρασιά seconds crus (second growth). 8 γενιές μεταδίδουν και ακολουθούν τις διαδικασίες παραγωγής πολύ καλού κρασιού.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Ποικιλίες : Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 20%, Cabernet Franc 8%, Petit Verdot 2% 
Γλυκύτητα : Ξηρός 
% αλκοόλ : 12,5% 
Μέγεθος φιάλης : 750 ml 
Σοδειά : 1999  
Περιοχή : Saint Julien 
Οινοποίηση : Η οικογένεια Barton διατηρεί τις παραδοσιακές τεχνικές της περιοχής όμως συνδυάζει και στοιχεία νέας τεχνολογίας. Νέες μηχανές πίεσης χρησιμοποιούνται για την οινοποίηση. Συνήθως η διεργασία διαρκεί πέντε ημέρες με την πίεση να ασκείται για την αποχύμωση δύο φορές την ημέρα. Ο χυμός παραμένει με τη φλούδα για δύο εβδομάδες. Ο χυμός εν συνεχεία απομαρκύνεται και τα υπόλοιπα μέρη συμπιέζονται εκ νέου και δίνουν το λεγόμενο "vin de press" που είναι πολύ σημαντικό για την ποιότητα του μίγματος. Η ζύμωση γίνεται σε δεξαμενές και η ωρίμανση διαρκεί 20 μήνες σε δρύινα βαρέλια πριν την εμφιάλωση. 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0
 
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List

 
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση