ΚΡΑΣΙ ΚΟΡΜΙΛΙΤΣΑ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΛΕΥΚΟ 2020 750 ML 142004166

Παράδοση σε 24 ώρες
28.00 €
Ελάχιστη 30 ημερών 28.00€
Προτεινόμενη λιανική 28.00 €
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Προστέθηκε
Συνέχεια στο καλάθι >
ΚΡΑΣΙ ΚΟΡΜΙΛΙΤΣΑ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΛΕΥΚΟ 2020 750 ML
142004166
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Πλούσια παλέτα αρωμάτων από νότες εσπεριδοειδών, βερίκοκου, λευκών ανθών και διακριτικές νότες αχλαδιού προσφέροντας αρωματική πολυπλοκότητα που ξεδιπλώνεται στο ποτήρι αποκαλύπτοντας αρώματα ροδάκινου, μανταρινιού και χαμομηλιού.
Η μεταλλική οξύτητα που διαθέτει το Ασύρτικο και η χαρακτηριστική λιπαρότητα του Chardonnay προσδίδουν πλούσιο ισορροπημένο σώμα με εξαιρετική εναλλαγή γευστικών εντυπώσεων αποδίδοντάς του ζωντάνια και φρεσκάδα.
Λιπαρά ψάρια με πλούσιες λευκές σάλτσες, τα λευκά κρέατα καθώς και οι δροσερές καλοκαιρινές σαλάτες.
% αλκοόλ : | 12.5% |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 10-12° |
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Πλούσια παλέτα αρωμάτων από νότες εσπεριδοειδών, βερίκοκου, λευκών ανθών και διακριτικές νότες αχλαδιού προσφέροντας αρωματική πολυπλοκότητα που ξεδιπλώνεται στο ποτήρι αποκαλύπτοντας αρώματα ροδάκινου, μανταρινιού και χαμομηλιού. Η μεταλλική οξύτητα που διαθέτει το Ασύρτικο και η χαρακτηριστική λιπαρότητα του Chardonnay προσδίδουν πλούσιο ισορροπημένο σώμα με εξαιρετική εναλλαγή γευστικών εντυπώσεων αποδίδοντάς του ζωντάνια και φρεσκάδα. |
Μέγεθος φιάλης : | 750 ml |
Παραγωγός : | Οινοποιία Τσάνταλη |
Συνοδεύει : | Λιπαρά ψάρια με πλούσιες λευκές σάλτσες, τα λευκά κρέατα καθώς και οι δροσερές καλοκαιρινές σαλάτες. |
Γλυκύτητα : | Ξηρός |
Ποικιλίες : | Βιολογικής καλλιέργειας Ασύρτικο και Chardonnay |
Τύπος κρασιού : | Λευκός οίνος Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη ’γιο Όρος |
Οινοποίηση : | Προζυμωτική εκχύλιση στους 8-10°C για το Ασύρτικο και το Chardonnay για την πλήρη έκφραση του ιδιαίτερου αρωματικού δυναμικού της καθεμίας. Αλκοολική ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 17-20°C για την διατήρηση και ανάδειξη των ποικιλιακών αρωμάτων. Ακολουθεί ωρίμανση του οίνου στην δεξαμενή με ανάδευση των λεπτών οινολασπών για 2-3 μήνες πριν την εμφιάλωση. Τρύγος: Ο τρύγος πραγματοποιείται σε μικρά τελάρα, συνήθως το 3ο δεκαήμερο του Αυγούστου για το Chardonnay, ενώ για το Ασύρτικο τέλη Αυγούστου. |
Αμπελώνες : | Από τη μια βουνά με πευκοδάση, από την άλλη θάλασσα: αυτά είναι τα φυσικά σύνορα του αγιορείτικου αμπελώνα που διασφαλίζουν το μοναδικό μικροκλίμα του. Η θαλασσινή αύρα μαλακώνει τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού και προσφέρει την απαραίτητη υγρασία στο χώμα. Το βουνό προσφέρει αναζωογονητική δροσιά και παράλληλα προστατεύει από τους δυνατούς βορεινούς ανέμους. Έτσι τα σταφύλια ωριμάζουν αργά και με τον πλέον φυσικό τρόπο. |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ ΚΟΡΜΙΛΙΤΣΑ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΛΕΥΚΟ 202...
Περισσότερα -
ΤΗΓΑΝΙ FEST LITHOS ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (2...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ GANT PREPVILLE SUEDE 21633875 G00 ΜΑ...
Περισσότερα -
ΓΥΑΛΙΝΗ ΖΥΓΑΡΙΑ-ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΤΗΣ PROFI CARE PC-PW...
Περισσότερα -
ΒΑΖΟ ESPIEL ECOMIX ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΑΦΕ (34CM)
Περισσότερα -
ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ SUNUVA HOT DOG ΚΙΤΡΙΝΟ/ΠΟΛΥ...
Περισσότερα -
ΒΑΛΙΤΣΑ SAMSONITE MAGNUM ECO SPINNER 69 ΓΡΑΦΙ...
Περισσότερα -
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΦΟΡΜΑΣ VERO MODA VMATHENA VELVET HW...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ REEBOK ALMOTIO 4.0 ΜΠΛΕ ΡΟΥΑ (USA:12...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ REEBOK RIDGERIDER 6 ΜΑΥΡΟ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |