ΚΡΑΣΙ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΝΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ 2022 ΡΟΖΕ 750 ML 142006740

Παράδοση σε 4-6 μέρες
10.50 €
Ελάχιστη 30 ημερών 10.50€
Προτεινόμενη λιανική 10.50 €
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Προστέθηκε
Συνέχεια στο καλάθι >
ΚΡΑΣΙ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΝΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ 2022 ΡΟΖΕ 750 ML
142006740
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Χρώμα ανοιχτό ροζ του σολομού με ιώδεις ανταύγειες. Γοητευτική μύτη από ξύσμα εσπεριδοειδών, μάνγκο και άγουρο βερίκοκο. Στόμα βελούδινο και ισορροπημένο με τραγανή οξύτητα.
Συνοδεύει ιδανικά πιάτα μεσογειακής κουζίνας όπως ψητά ψάρια και κρέατα με βότανα της ελληνικής γης , θαλασσινά και ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας, λαδερά φαγητά , πολύχρωμες σαλάτες , φρούτα και δροσερά επιδόρπια. Μπορείτε ακόμη να το απολαύσετε μόνο του ως απεριτίφ.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ


Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Χρώμα ανοιχτό ροζ του σολομού με ιώδεις ανταύγειες. Γοητευτική μύτη από ξύσμα εσπεριδοειδών, μάνγκο και άγουρο βερίκοκο. Στόμα βελούδινο και ισορροπημένο με τραγανή οξύτητα. |
Ποικιλίες : | Cabernet Sauvignon, Syrah |
Γλυκύτητα : | Ξηρός |
Τύπος κρασιού : | Οίνος ροζέ Προστατευόμενη Γεωγραφική ‘Ένδειξη Παγγαίο |
% αλκοόλ : | 12.4% |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | Πίνεται δροσερό στους 10°C |
Συνοδεύει : | Συνοδεύει ιδανικά πιάτα μεσογειακής κουζίνας όπως ψητά ψάρια και κρέατα με βότανα της ελληνικής γης , θαλασσινά και ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας, λαδερά φαγητά , πολύχρωμες σαλάτες , φρούτα και δροσερά επιδόρπια. Μπορείτε ακόμη να το απολαύσετε μόνο του ως απεριτίφ. |
Φύλαξη - Παλαίωση : | Πίνεται ευχάριστα για τα επόμενα 2 χρόνια από τον τρύγο. |
Μέγεθος φιάλης : | 750 ml |
Περιοχή : | Δράμα |
Αμπελώνες : | Πρόποδες Παγγαίου Όρους. Καλλιέργεια: Γραμμικοί αμπελώνες εγκατεστημένοι σε μέσης σύστασης εδάφη που εκτείνονται στους πρόποδες του Παγγαίου όρους σε υψόμετρο 200m. |
Οινοποίηση : | Η ροζέ οινοποίηση ξεκινά με τον πρώιμο τρύγο των σταφυλιών των ποικιλιών Syrah και Cabernet Sauvignon. Η μικρή σε χρονική διάρκεια παραμονή των στέμφυλων και του χυμού στο πιεστήριο διαμορφώνει το χρώμα του κρασιού. Η ζύμωση πραγματοποιείται σε ελεγχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες. Η ωρίμανση γίνεται σε λεπτές λευκές οινολάσπες της ποικιλίας Ugni Blanc. |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΝΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗ...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |