ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
Στο εικαστικό Λεύκωμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, που κυκλοφορεί εντός της εβδομάδας, αποτυπώνεται ένα μοναδικό φωτογραφικό εγχείρημα που απεικονίζει τα θέατρα του Φεστιβάλ στην εποχή της πανδημίας. Η φωτογράφιση των χώρων από τον Μιχάλη Κλουκίνα συνομιλεί δραματουργικά με επιλεγμένα αποσπάσματα θεατρικών έργων του παγκόσμιου ρεπερτορίου από παραστάσεις του αρχικού καλλιτεχνικού προγραμματισμού του 2020, που δεν υλοποιήθηκαν.
Μια συλλεκτική έκδοση που αναδεικνύει τους αγαπημένους χώρους του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου (Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, Ηρώδειο και Πειραιώς 260), σε αναμονή Κοινού και Δημιουργών, υπό ένα σύγχρονο πρίσμα. Ένα απτό και πολύτιμο ίχνος της έλλειψης του ζωντανού θεάματος, που η πανδημία μάς έχει στερήσει.
Περιέχονται εισαγωγικά σημειώματα από την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Κατερίνα Ευαγγελάτου, και από τον φωτογράφο, Μιχάλη Κλουκίνα.
| Εκδότης : | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΠΑ |
| Σελίδες : | 216 |
| ISBN : | 978-960-628-105-1 |
| Σχήμα : | 33Χ24 |
| Μήνας έκδοσης : | Δεκέμβριος |
| Έτος έκδοσης : | 2020 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΧΩΡΟΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ
Περισσότερα -
Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ 360
Περισσότερα -
ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
Περισσότερα -
ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΚΥΟΝΗΣ
Περισσότερα -
ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ARENA HYDROSOFT HOOK ΜΠΛΕ (45)
Περισσότερα -
ΚΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΒΓΟΥ
Περισσότερα -
ΣΑΝΔΑΛΙ TEVA VERRA ΜΑΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ
Περισσότερα -
ΜΠΛΟΥΖΑ NIKE AD ΛΕΥΚΗ/ΠΡΑΣΙΝΗ (M)
Περισσότερα -
Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟ
Περισσότερα -
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ESS POLO ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ (L)
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


