ΧΑΙΝΡΙΧ Η ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ-ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Τ. DORST 108006796

Παράδοση σε 4-6 μέρες

Το βιβλίο αυτό αναφέρεται στο σύγχρονο γερμανό θεατρικό συγγραφέα Τάνκρεντ Ντορστ. Αποτελείται από δύο μέρη: Στο πρώτο μέρος γίνεται μια παρουσίαση του συγγραφέα σε σχέση με το γερμανικό θέατρο.
Σκιαγραφούνται οι επιρροές του Ντορστ από τους μεγάλους του γερμανικού θεάτρου Μπρεχτ, Φρις κ.ά. Επίκεντρο είναι η θεατρική εξέλιξη του συγγραφέα, η ανάδειξη του προσωπικού του ύφους και των θεατρικών του απόψεων όπως αυτές ανακύπτουν από τα έργα του. Στο τέλος του πρώτου μέρους παρατίθενται περιλήψεις ενός μεγάλου αριθμού έργων του Ντορστ.
Στο δεύτερο μέρος ακολουθεί μια προσέγγιση του έργου του Ντορστ Χάινριχ ή οι πόνοι της φαντασίας του οποίου η μετάφραση παρατίθεται στη συνέχεια. Βασικό κριτήριο για τη μετάφραση του έργου ήταν η διατήρηση της θεατρικότητας του κειμένου.
Τέλος παρουσιάζεται μια συνοπτική βιογραφία/εργογραφία του συγγραφέα, καθώς και βιβλιογραφία σχετική με το έργο του.

Εκδότης : | UNIVERSITY STUDIO PRESS |
Σελίδες : | 224 |
ISBN : | 960-12-1508-5 |
Σχήμα : | 16Χ24 |
Έτος έκδοσης : | 2006 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΧΑΙΝΡΙΧ Η ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ-ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ...
Περισσότερα -
ΘΕΡΜΟΣ ΠΟΤΗΡΙ NAVA WE CARE ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚ...
Περισσότερα -
Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΓΛΩΣΣΙ...
Περισσότερα -
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ TRIXIE PLANT IN GRAVEL...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ LACOSTE EUROPA PRO 45SMA0030 081 ΛΕΥ...
Περισσότερα -
ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ NATURA SIBERICA SIBERIAN GINSENG...
Περισσότερα -
GALERIE MAT ΚΟΡΝΙΖΑ 28 CM
Περισσότερα -
BURGER PRESS SOMAGIC ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ 12CM
Περισσότερα -
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Περισσότερα -
Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |