ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΑΚΙ 108199987
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Την ημέρα της γιορτής του Αγίου Γεωργίου διαλέγουν οι Σαρακηνοί για να επιτεθούν στο όμορφο νησί της Μυτιλήνης. Αρπάζουν πολλούς αιχμαλώτους.
Ανάμεσά τους είναι κι ο μικρός Γιώργης, που από κείνη τη μέρα γίνεται σκλάβος. Η ιδιαίτερη σχέση που έχει το παιδί για το συνονόματό του Άγιο και η αγάπη του γι αυτόν θα του δώσει όχι μόνο ελπίδα αλλά και την ελευθερία του. Οι Αγιοί μας είναι ζωντανοί.
Με το που φεύγουν από την εδώ ζωή δεν πηγαίνουν κάπου μακριά μας, αλλά αντίθετα είναι πιο κοντά μας και μάλιστα διαρκώς, αφού πλέον δεν τους περιορίζει ο χρόνος και ο τόπος.
Μπορούν δηλαδή να βρεθούν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, κάθε ώρα και στιγμή για να βοηθήσουν, να παρηγορήσουν, να προστατέψουν, αρκεί εμείς να τους καλέσουμε κοντά μας.
Είδατε πρόσφατα
-
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΑΚΙ
Περισσότερα -
ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ
Περισσότερα -
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΙΚΟΣ
Περισσότερα -
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΙΝΓΚΤΟΝ ΑΒΕΝΙΟΥ
Περισσότερα -
ΠΑΠΛΩΜΑ ΜΟΝΟ DAS HOME HAPPY LINE MICROFIBRE 9...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ REPLAY JS2P0007S-0216 (EU:30)
Περισσότερα -
ΣΕΝΤΟΝΙ ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ, BELLA 205
Περισσότερα -
ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ; ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 6 ΕΤΩΝ
Περισσότερα -
ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
Περισσότερα -
ΚΟΥΒΕΡΤΟΡΙΟ ΜΟΝΟ KENTIA LOFT URBAN 12
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


