ΘΕΑΤΡΙΚΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ 108159875

Παράδοση σε 2-3 μέρες

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται πέντε από τα εννέα θεατρικά έργα που έχει γράψει ο δημιουργός Χριστόφορος Χριστοφής σε ώρες αυτοσυγκέντρωσης και ως μια άσκηση αυτογνωσίας. Μια ιδιαίτερη διαδρομή που ξεκίνησε με τη Χρυσόμυγα (1994-95) και φτάνει στο Νιζίνσκι - Η προφητεία της φωτιάς (2019).
Τα έργα του είναι πυκνά και συμβολικά χάρις στον αποσταγματικό του λόγο. Είναι αξιοθαύμαστη η ανάλυση που πετυχαίνει σε ένα μονόπρακτο. Οι χαρακτήρες του, που είναι και ιστορικά γνωστοί, αριστοτελικά σπουδαίοι, αναδεικνύονται με πληρότητα μέσα από αυτά τα ιμπρεσιονιστικά κομμάτια ζωής.
Ο Χριστοφής είναι, όπως θα έλεγε ο Ουώλτ Ουΐτμαν "a restless soul" και ταυτόχρονα ένας σπουδαίος τεχνίτης του λόγου - πάντα έχοντας στον νου το θέατρο και επομένως την καθαρτική του διάσταση.

Είδατε πρόσφατα
-
ΘΕΑΤΡΙΚΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ...
Περισσότερα -
ΜΠΛΟΥΖΑ NIKE PACER TOP CREW ΜΑΥΡΗ (M)
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NIKE AIR MAX TRAINER 1 LEATHER ΓΚΡΙ ...
Περισσότερα -
ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΑΓΙΟ TRIUMPH TROPICAL ELEGANCE O ΜΑΥ...
Περισσότερα -
ΑΛΛΟΤΙΝΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
Περισσότερα -
ΓΝΗΣΙΟ BROTHER ΜΕΛΑΝΙ ΓΙΑ MFC-J5920DW MAGENTA...
Περισσότερα -
ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ MAKITA 150MM 1400W...
Περισσότερα -
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΕΞΑΕΡΩΤΗΡΑΣ ΓΚΑΖΟΝ GARDENA EVC 100...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NEW BALANCE 500 ΛΑΔΙ (USA:8.5, EU:42...
Περισσότερα -
ΣΑΝΔΑΛΙ HAVAIANAS TWIST ΜΠΕΖ (37-38)
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |