ΘΑ ΠΙΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΥ 108010498

Παράδοση σε 2-3 μέρες

Μετά από πολλά χρόνια φιλίας, στον Παύλο και τον Μάνο εξακολουθούν ν' αρέσουν τα ίδια πράγματα. Ένα καλό ποτάκι στο εργένικο σπίτι του Παύλου ή στο στέκι τους, το «Dust», με τον χαμογελαστό μπάρμαν και τη «δική τους» μουσική, και βέβαια η συζήτηση για το αγαπημένο θέμα, τη γυναίκα.
Όπως γράφει ο Παύλος στο πρώτο του βιβλίο: «Δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική ενηλικίωση, αν κανείς δε διασταυρωθεί με την εμπειρία του έρωτα. Ούτε και απόλυτη γήρανση, αν δεν παραιτηθεί από την ελπίδα να τον συναντήσει».
Δύο διαφορετικοί τύποι, με συνδετικό κρίκο μια πολύ δυνατή φιλία, αναζητούν με το δικό του τρόπο ο καθένας τη μαγεία της γυναίκας, γνωρίζοντας και οι δύο ότι το μόνο πράγμα που μας κάνει λιγότερο θνητούς είναι ο έρωτας.

Εκδότης : | ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ |
Σελίδες : | 237 |
ISBN : | 960-03-3291-6 |
Σχήμα : | 13x21 |
Έτος έκδοσης : | 2002 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΘΑ ΠΙΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΥ
Περισσότερα -
ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓ...
Περισσότερα -
ΣΟΥΤΙΕΝ TRIUMPH HARMONY SPOTLIGHT WHUF ΓΑΛΑΖΙ...
Περισσότερα -
ΣΛΙΠΑΚΙ SLOGGI INVISIBLE SUPREME TANGA ΜΑΥΡΟ ...
Περισσότερα -
ΣΛΙΠΑΚΙ SLOGGI MEN LIVE MINI ΛΕΥΚΟ (5)
Περισσότερα -
IPRO RH219S STEREO BLUETOOTH HEADSET RETRACTA...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ADIDAS PERFORMANCE VOLLEY LIGRA ΛΕΥΚ...
Περισσότερα -
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗΣ ΝΤΕ ΤΟΚΒΙΛ
Περισσότερα -
ΣΑΜΑΡΑΚΙ GLEE JOY ΡΟΖ (L)
Περισσότερα -
ΜΑΓΙΟ ΣΟΡΤΣ BODYTALK ΘΑΛΑΣΣΙ (14 ΕΤΩΝ)
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |