ΘΑ ΠΙΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΥ 108010498
Παράδοση σε 2-3 μέρες
Μετά από πολλά χρόνια φιλίας, στον Παύλο και τον Μάνο εξακολουθούν ν' αρέσουν τα ίδια πράγματα. Ένα καλό ποτάκι στο εργένικο σπίτι του Παύλου ή στο στέκι τους, το «Dust», με τον χαμογελαστό μπάρμαν και τη «δική τους» μουσική, και βέβαια η συζήτηση για το αγαπημένο θέμα, τη γυναίκα.
Όπως γράφει ο Παύλος στο πρώτο του βιβλίο: «Δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική ενηλικίωση, αν κανείς δε διασταυρωθεί με την εμπειρία του έρωτα. Ούτε και απόλυτη γήρανση, αν δεν παραιτηθεί από την ελπίδα να τον συναντήσει».
Δύο διαφορετικοί τύποι, με συνδετικό κρίκο μια πολύ δυνατή φιλία, αναζητούν με το δικό του τρόπο ο καθένας τη μαγεία της γυναίκας, γνωρίζοντας και οι δύο ότι το μόνο πράγμα που μας κάνει λιγότερο θνητούς είναι ο έρωτας.
| Εκδότης : | ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ |
| Σελίδες : | 237 |
| ISBN : | 960-03-3291-6 |
| Σχήμα : | 13x21 |
| Έτος έκδοσης : | 2002 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΘΑ ΠΙΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΥ
Περισσότερα -
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Περισσότερα -
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ
Περισσότερα -
DESIRE 1018 ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ
Περισσότερα -
ΣΚΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
Περισσότερα -
Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΩΝ ΑΥ...
Περισσότερα -
ΜΟΛΙΕΡΟΣ
Περισσότερα -
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΖΩΑΚΙΑ
Περισσότερα -
ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ ΤΟΠΟΙ
Περισσότερα -
ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


