Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
Λογοτεχνία
Παιδική Βιβλιοθήκη
Επιστήμες
Εκπαίδευση
Προσωπική Φροντίδα
Υγεία-Διατροφή
Προσωπική Βελτίωση
Σεξουαλική Αγωγή
Χόμπυ-Σπορ
Αλλα Θέματα
0 αξιολογήσεις
Παράδοση σε 2-3 μέρες
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST
Π.Τ.Λ:40.86 € 
μόνο 36.77 € 
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Προστέθηκε
Συνέχεια στο καλάθι >
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ
(108048522)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚΡΕΑΣ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

Το βιβλίο αυτό καλύπτει εκτενώς τη συσκευασία του νωπού κρέατος και των προϊόντων κρέατος, την τεχνολογία παστεριωμένων αλλαντικών χαμηλής λιποπεριεκτικότητας ή με χωρίς λίπος και την τεχνολογία των νωπών αλοδομημένων προϊόντων κρέατος.

Ο κάθε αναγνώστης του βιβλίου, ως καταναλωτής ο ίδιος, θα βρει στο βιβλίο ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες για το κρέας και τα προϊόντα κρέατος. Έτσι θα μπορεί να αξιολογήσει την ποιότητα του κρέατος και των προϊόντων του και να διαμορφώσει αντικειμενική γνώμη για τα θέματα υγείας που σχετίζονται με την κατανάλωση τους. Βασισμένο στην πλέον πρόσφατη βιβλιογραφία στον τομέα της Επιστήμης και Τεχνολογίας κρέατος, εξετάζει τους παράγοντες που επηρεάζουν την κατανάλωση του κρέατος, περιγράφει τη δομή και τη σύνθεση των ιστών του κρέατος και αναλύει διεξοδικά τις μεταβολές μετά τη σφαγή των θερμόαιμων ζώων και πτηνών που μετατρέπουν το μυϊκό ιστό σε κρέας. Παράλληλα, αναλύονται οι παράγοντες που προσδιορίζουν την ποιότητα του κρέατος, όπως η ασφάλεια και η θρεπτική αξία του κρέατος, το χρώμα, η ικανότητα συγκράτησης νερού και η γευστικότητα. Περιγράφονται τα ποιοτικά υποβαθμισμένα κρέατα, όπως το PSE, το DFD και το όξινο κρέας, η τεχνολογία συντήρησης του κρέατος με ψύξη και κατάψυξη, καθώς και οι σύγχρονες μέθοδοι συσκευασίας του νωπού κρέατος.

Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου γίνεται η ταξινόμηση των προϊόντων κρέατος. Αναπτύσσεται διεξοδικά η τεχνολογία παραγωγής των παραδοσιακών χωριάτικων λουκάνικων, των αλλαντικών αέρος και των προϊόντων ωρίμασης από τεμάχια κρέατος, των παστεριωμένων αλλαντικών και προϊόντων από τεμάχια κρέατος, των κονσερβών κρέατος και των νωπών αναδομημένων προϊόντων κρέατος. Τέλος, περιγράφεται περιληπτικά η τεχνολογία των εδώδιμων υποπροϊόντων κρέατος.

Το βιβλίο απευθύνεται στον κάθε καταναλωτή ο οποίος θέλει να ενημερωθεί σε θέματα σχετικά με το κρέας και τα προϊόντα κρέατος και σε αυτούς που ασχολούνται με την παραγωγή, τη μεταποίηση και την εμπορία του κρέατος και των προϊόντων κρέατος. Τέλος, απευθύνεται στους φοιτητές του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στους φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας οι οποίοι παρακολουθούν μαθήματα σχετικά με την Επιστήμη και Τεχνολογία Κρέατος.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Εκδότης : ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ 
Σελίδες : 466 
ISBN : 978-960-351-714-6 
Σχήμα : 24x17 
Μήνας έκδοσης : Νοέμβριος 
Έτος έκδοσης : 2007 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0
 
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List

 
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση