ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ ΙΙ 108114698
Εξαντλημένο
Στη σειρά αυτών των γερμανικών μεταφρασμένων εκπαιδευτικών βιβλίων, ο μαθητής και ο αυριανός επαγγελματίας θα βρει τη φιλοσοφία που διέπει τον Αρτοποιό-Ζαχαροπλάστη μιας χώρας, που παράγει εκατοντάδες είδη ψωμιών και αρτοσκευασμάτων. Θα πρέπει να προσεχθούν ορισμένα σημεία, όπως οι τύποι αλεύρων, το βάρος των αρτοσκευασμάτων κ.λπ., που πρέπει πάντα να ακολουθούν τις διαρκώς αναπροσαρμοζόμενες οδηγίες του ισχύοντος Κώδικα Τροφίμων και Ποτών.
Οι επαγγελματίες θα πρέπει πάντοτε να συμβουλεύονται τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και τον Κώδικα Υγιεινής, ώστε η παραγωγή και διάθεση των προϊόντων τους να πραγματοποιούνται σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.
| Εκδότης : | ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΕΤΕ) |
| Σελίδες : | 94 |
| ISBN : | 978-960-331-446-2 |
| Σχήμα : | 21Χ29 |
| Έτος έκδοσης : | 2008 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΡΤ...
Περισσότερα -
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙ...
Περισσότερα -
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περισσότερα -
ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Περισσότερα -
Α CHRISTMAS CAROL
Περισσότερα -
ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΘΕΩΡΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Περισσότερα -
ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΚΟΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠ...
Περισσότερα -
ΠΕΣ ΠΕΣ ΠΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Περισσότερα -
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥ...
Περισσότερα -
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


