ΤΕΚΙΛΑ TAPATIO ANEJO 500 ML 142008532

Παράδοση σε 4-6 μέρες

Έχει περιγραφεί απο πολλούς connoisseurs σαν η καλύτερη tequila για κατανάλωση παγκοσμίως. Η Tapatio Anejo έχει παλαιωθεί περίπου δεκαοκτώ μήνες σε βαρέλια bourbon, με επιπλέον έξι μήνες από το όριο που θέτει ο νόμος. Μια τέλεια ισορροπημένη τεκίλα. Πίνεται σκέτη ή με πάγο για εκτίμηση της πολυπλοκότητας της γεύσης της. Ταιριάζει όμως πολύ και σε κοκτέιλ.
Το διυλιστήριο "La Altena" ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1937 από τον Don Felipe Camarena Hernandez και 3 χρόνια αργότερα ξεκίνησε την παραγωγή τεκίλα από 100% μπλε αγαύη με το brand name "Tapatio". Έπειτα από περισσότερα από 80 χρόνια ιστορίας, δέσμευση της Tapatio παραμένει η διατήρηση των στοιχείων που την κατέστησαν ξεχωριστή με την αυθεντική αίσθηση που μόνο η παραδοσιακή, χειροποίητη διαδικασία παραγωγής μπορεί να προσδώσει.
Απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό υπεύθυνα. Η plus4u.gr συνιστά την κατανάλωση αλκοόλ με μέτρο και υπευθυνότητα. Απαγορεύεται η χρήση αλκοόλ από ανήλικους όπως επίσης απαγορεύεται η οδήγηση μετά την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ. Έτσι ώστε να έχει νόημα η πρόποση "Στην υγειά μας".

Χώρα προέλευσης : | Μεξικό |
% αλκοόλ : | 38 |
Μέγεθος φιάλης : | 500 ml |

Είδατε πρόσφατα
-
ΤΕΚΙΛΑ TAPATIO ANEJO 500 ML
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |