\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΚΡΑΣΙ BROUILLY CHATEAU CAMBON 2021 ΕΡΥΘΡΟ 750ML
(142012225)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το Brouilly του Chateau Cambon είναι ένα ερυθρό κρασί από το Beaujolais που παράγεται από τον Marcel Lapierre χρησιμοποιώντας φυσικές μεθόδους. Η ποικιλία Gamay προέρχεται από έναν αμπελώνα 2 εκταρίων, με αμπέλια ηλικίας 55 ετών που έχουν καλλιεργηθεί βιολογικά σε όξινα, γρανιτικά εδάφη. Η συγκομιδή πραγματοποιείται χειρωνακτικά, ακολουθεί οινοποίηση σε ατμόσφαιρα CO2 (carbonic maceration), πριν από την αυθόρμητη ζύμωση με γηγενείς μύκητες αποκλειστικά, μέσα σε δεξαμενές από ανοξείδωτο ατσάλι για 10-20 ημέρες. Το κρασί ωριμάζει για περίπου 9 μήνες σε παλαιά δρύινα βαρέλια πριν εμφιαλωθεί χωρίς θειώδη. To Brouilly ξεχωρίζει για το έντονα ρουμπινένιο χρώμα του. Στη μύτη εκφράζεται ένα φρουτώδες μπουκέτο κερασιών, νοτισμένου χόρτου και χώματος ενώ μια φρέσκια, ευχάριστη αίσθηση κατακλύζει τον ουρανίσκο σε κάθε γουλιά. Μία ιδαιίτερα εκφραστική ετικέτα ενός ιστορικού οινοποιείου από το Beaujolais. Το κτήμα δεν είναι πιστοποιημένο οργανικά, η φιλοσοφία όμως περί φυσικής οινοποίησης ακολουθείται πιστά. Ελάχιστες παρεμβάσεις σε αμπέλι και οινοποιείο, ελάχιστα θειώδη, εξαιρετική φροντίδα και μια διαυγέστατη, γεμάτη φρούτο, συναρπαστική έκφραση της φρεσκάδας του Beaujolais, της ποικιλίας Gamay και της μεθόδου παραγωγής των συγκεκριμένων κρασιών. Ένα κρασί πολύ μακριά από τη βιομηχανοποίηση της περιοχής με purity, αμεσότητα, φρεσκάδα και το ζουμερό φρούτο της ποικιλίας που κάνει τα "artisan made" Beaujolais ακαταμάχητα. Το Chateau Cambon είναι ένα μικρό κτήμα το οποίο ήρθε στα χέρια του Marcel Lapierre και του Jean-Claude Chadunet τη δεκαετία του 1990. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι πιστοποιημένο βιολογικά, δεν χρησιμοποιούνται χημικά στο αμπέλι και στο οινοποιείο. Πέρα από λίγα θειώδη κατά την εμφιάλωση δεν γίνονται άλλου είδους παρεμβάσεις. Ζύμωση με ολόκληρα τσαμπιά και αυτόχθονες ζύμες, δίνουν φρούτο, βάθος και φρεσκάδα σε ένα Nouveau που πηγαίνει αντίθετα στο ρεύμα της βιομηχανοποίησης της περιοχής και ακολουθεί τη φιλοσοφία της απόλυτα φυσικής οινοποίησης. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|