\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ IZAR-LEKU ESPUMOSO 2018 ΛΕΥΚΟΣ 750ML
(142012091)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι η οινοποιϊα στην περιοχή της Καντάμπρια και ειδικά το τοπικό αφρώδες txakoli, χρονολογείται πίσω στον Μεσαίωνα. Ήταν οι προσκυνητές που ταξίδευαν κατά μήκος της διαδρομής των βόρειων προσκυνητών προς το Σαντιάγο που έφεραν σε αυτά τα εδάφη έναν αμπελουργικό πολιτισμό που προέρχεται από τη βόρεια Ευρώπη. Χάρη σε αυτή την αμπελουργική κληρονομιά 1000 ετών και την τεχνογνωσία εκείνων των μοναχών που έφτασαν από τη βόρεια Ευρώπη, το txakoli γνώρισε περιόδους ακμής μεταξύ 11ου και 16ου αιώνα. Στους πιο πρόσφατους χρόνους το txakoli έχει εξελιχθεί από ένα κρασί που απολάμβανε ο κόσμος στις τοπικές ταβέρνες ή στο σπίτι με την οικογένεια, σε ένα κρασί που βρίσκεται στα πιο avant-garde και αριστοκρατικά εστιατόρια, κερδίζοντας έτσι φήμη και σεβασμό στους καταναλωτές του κρασιού. Σε αυτό το πλαίσιο, το 2015 ξεκίνησε το project Izar-Leku Mahastiak, που έφερε κοντά τις οικογένειες Zapiain & Lopez de Lacalle. Με τη βοήθεια και την εμπειρία του Inaxio Manterola, ενός οινοπαραγωγού στο Zarautz, καλλιεργούνται πλέον 3.75 εκτάρια (9.26 στρέμματα) σταφυλιών Hondarrabi Zuri και Beltza, από τα οποία παράγεται ένα αφρώδες κρασί με βάση το txakoli. Το αποτέλεσμα είναι το Izar-Leku, που σημαίνει "το μέρος των αστεριών" και είναι ένα αφρώδες κρασί γεμάτο φυσική ενέργεια που σε συνδυασμό με τη μακρά διαδικασία παλαίωσης στη φιάλη, δημιουργεί μια μεγάλη αρωματική πολυπλοκότητα και έναν γοητευτικό και δυναμικό μεταλλικό χαρακτήρα. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|