ΜΠΥΡΑ LA TRAPPE WITTE 330 ML 142011008
Εξαντλημένο
Η πρώτη και μοναδική λευκή μπύρα Τραπιστών μοναχών στον κόσμο. Φρέσκια δροσιστική με ιδιαίτερα αρωματικές ποικιλίες λυκίσκου και με μια πλούσια και εκλεπτυσμένη γεύση. Η πρώτη και μοναδική παγκοσμίως λευκή ale trappist μπύρα που συνεχίζει την ζύμωση μετά την εμφιάλωση. Στην ζυθοποίηση χρησιμοποιείται μόνο νερό, σιτάρι και λυκίσκος χωρίς καθόλου προσθήκη βοτάνων. Η χρήση του λυκίσκου saphir της προσδίδει άρωματα εσπεριδοειδών. Μια πραγματικά δροσιστική και αναζωογονητική μπύρα για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού αλλά και γιατί όχι για οποιαδήποτε μέρα του χρόνου.
Οι μπύρες La Trappe δημιουργούνται και ζυθοποιούνται σε συνεργασία με τους μοναχούς του Onze Lieve Vrouw Koningshoeven Abbey. Παγκοσμίως μόνο 13 Trappist μπύρες παραμένουν (2 Ολλανδικές). Μία μπύρα μπορεί να λέγεται Trappist μόνο όταν ζυθοποιείται σε Trappist μοναστήρι υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των μοναχών.
Στο Konigshoeven της Ολλανδίας, στα σύνορα με το Βέλγιο, βρίσκεται το ζυθοποιείο La Trappe, που ιδρύθηκε το 1884 από τους μοναχούς του Abbey of Μοnt des Cats, της βόρειας Γαλλίας.
| Χώρα προέλευσης : | Ολλανδία |
| Τύπος μπύρας : | Trappist White Ale |
| % αλκοόλ : | 5.5 |
| Χρώμα : | Ξανθιά |
| Μέγεθος φιάλης : | 330 ml |
| Ζυθοποιία : | Bierbrouwerij De Koningshoeven |
Είδατε πρόσφατα
-
ΜΠΥΡΑ LA TRAPPE WITTE 330 ML
Περισσότερα -
ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ FARFALLI GULIVER CARBON FIBER ΑΠΟ Α...
Περισσότερα -
ΟΥΙΣΚΙ TEELING REVIVAL 15 ΕΤΩΝ IV SINGLE MALT...
Περισσότερα -
ΚΟΝΙΑΚ HENNESSY VS 700 ML
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ MUGA SELECCION ESPECIAL RIOJA RESERVA 2...
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ OENOPS (ΟΙΝΩΨ) APLA RED 2022 ΕΡΥΘΡΟ 750...
Περισσότερα -
ΚΑΛΤΣΕΣ SOMMELIER ENOTRIA ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑ...
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ CLASSIC ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ (STELVIN) ...
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ CUVEE NO 15 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΧΑΡΙΔΗ...
Περισσότερα -
RUM RON DE JEREMY SPICED 50 ML
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |




