Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
Λευκά κρασιά
Ερυθρά κρασιά
Μακεδονία
Πελοπόννησος
Λοιπές περιοχές Ελλάδας
Ιταλία
Γαλλία
Μπορντώ
Βουργουνδία
Παγκόσμιος αμπελώνας
Όλα τα ερυθρά κρασιά
Ροζέ κρασιά
Orange wines
Γλυκά κρασιά
Σαμπάνιες-Prosecco-D Asti
Ποτήρια-Ανοιχτήρια-Αξεσουάρ
Coravin
Ουίσκι
Κονιάκ - Brandy
Ρούμι
Vodka
Gin
Τεκίλα - Mezcal
Τσίπουρο
Μπύρες
Liquers (Λικέρ)
Cream Liquers
Σιρόπια
Λοιπά Οινοπνευματώδη
Μινιατούρες
Δώρα - Καλάθια
Λευκά κρασιά ανά ποικιλία
Ερυθρά κρασιά ανά ποικιλία
Vegan/Bio
Σετ Ποτών / Κρασιών
Magnum φιάλες
Τελευταία φιάλη 50%
0 αξιολογήσεις
Εξαντλημένο
ΚΡΑΣΙ BAGLIO DEL SOLE NERO D\'AVOLA 2020 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
CASTELLARE DI CASTELLINA
ΕΡΥΘΡΑ ΚΡΑΣΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΣΚΑΝΗ
  • ΚΡΑΣΙ BAGLIO DEL SOLE NERO D\'AVOLA 2020 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST
 Εξαντλημένο 
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ BAGLIO DEL SOLE NERO D'AVOLA 2020 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
(142010688)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

To Nero d’Avola, για τους Σικελούς, ήταν πάντα το προβληματικό παιδί δύσκολο στην καλλιέργεια και ιδιαίτερο στην γεύση, παραδοσιακά το «έκρυβαν» μέσα σε πολυποικιλιακά χαρμάνια.

Ο κόσμος όμως αλλάζει και η πλούσια γεύση του Nero d’Avola, η δροσερή οξύτητά του και τα φρουτώδη αρώματα έγιναν ξαφνικά ένα στυλ που πολλοί θα το ήθελαν, αλλά μόνο οι Σικελοί το κατάφερναν.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : Κόκκινο χρώμα με λίγο κεραμιδί, ένταση, βάθος, πυκνότητα. Πυκνότητα υπάρχει και στη μύτη. Δείχνει καθαρό, κομψό φρούτο, διακριτικά μπαχαρικά και μία νύξη αρωμάτων δέρματος. Φίνες, αλλά παρούσες τανίνες στο στόμα, με όγκο λόγω του αλκοόλ και νεύρο. 
Ποικιλίες : Nero d’Avola 
Γλυκύτητα : Ξηρός 
Τύπος κρασιού : Οίνος Ερυθρός 
% αλκοόλ : 13.5 
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : 1618°C 
Μέγεθος φιάλης : 750ml 
Παραγωγός : Castellare Di Castellina 
Περιοχή : Chianti , Toscana 
Αμπελώνες : Η πρώτη χρονιά παραγωγής ήταν το 2004. Εμφιαλώνονται 150.000 μπουκάλια ετησίως. Έδαφος ανάμεικτο τείνει αμμώδες. Μέση πυκνότητα φύτευσης 5.900 κλήματα ανά εκτάριο. Μέση ηλικία των κλημάτων τα 5 έτη και παραγωγή 85 εκατολίτρα ανά εκτάριο. 
Οινοποίηση : Η ζύμωση λαμβάνει χώρα σε ανοξείδωτες μεταλλικές δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία των 27οC για 15 ημέρες. Ωρίμανση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 6 μήνες και εν συνεχεία για ακόμη 4 μήνες σε μπουκάλια. 
Ετικέτα : Baglio Del Sole Nero d'Avola 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0
 
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List

 
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση