ΚΡΑΣΙ ROBERTO MAZZI VALPOLICELLA CLASSICO SUPERIORE 2016 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML 142008013

Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ ROBERTO MAZZI VALPOLICELLA CLASSICO SUPERIORE 2016 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
142008013
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Για πολλούς η Valpolicella είναι ένα ερυθρό κρασί που, όταν ήταν μικρό, ήθελε να γίνει ροζέ. Για αυτούς, η Valpolicella της οικογένειας Mazzi δεν κάνει βαθύ χρώμα, πλούσιο αρωματικό προφίλ, ταννίνες ώριμες αλλά παρούσες, ενώ το βαρέλι γράφει με σεβασμό στις ποικιλίες. Αν και πολλές Valpolicella είναι καλό να σερβίρονται δροσερές, η Mazzi αποζητά την θερμοκρασία των 18°CC.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ


Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Βαθύ χρώμα, πλούσιο αρωματικό προφίλ, ταννίνες ώριμες αλλά παρούσες |
Ποικιλίες : | 70% Corvina, 25% Rondinella και 5% Molinara |
Γλυκύτητα : | Ξηρός |
% αλκοόλ : | 13% |
Συνοδεύει : | Ως απεριτίφ ελαφρώς δροσερό, συνοδεύει όμως πολύ καλά ψητά λευκά ή ψητά κρέατα. |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 18°C |
Μέγεθος φιάλης : | 750 ml |
Περιοχή : | Valpolicella |
Αμπελώνες : | Συνολική έκταση 6 εκταρίων, με έδαφος ασβεστολιθικό, ίλυ, άργιλο. |
Οινοποίηση : | Η ζύμωση πραγματοποιείται σε ελεγχόμενη θερμοκρασιά των 24οC σε μέτριου μεγέθους ανοξείδωτες δεξαμενές για 7 ημέρες. Ακολουθεί η μηλογαλακτική ζύμωση με μείωση της συνολικής οξύτητας του κρασιού. Η ωρίμανση λαμβάνει χώρα σε δρύινα βαρέλια για 12 μήνες. Μέση παραγωγή περίπου 20.000 μπουκάλια το έτος. |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ ROBERTO MAZZI VALPOLICELLA CLASSICO SUP...
Περισσότερα -
BERONET BF16002E12GSMBOX BEROFIX 1600 BOX BUN...
Περισσότερα -
LEXMARK Z2320
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NIKE AIR PEGASUS+ 29 ΦΟΥΞΙΑ/ΑΣΗΜΙ (U...
Περισσότερα -
SCANNER PLUSTEK SMARTOFFΙCE PS456U
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ADIDAS ORIGINALS ADISTAR RACER ΓΚΡΙ/...
Περισσότερα -
AMD PHENOM II X3 710 2.6GHZ TRIPLE-CORE BOX
Περισσότερα -
ΜΗΤΡΙΚΗ MSI B250M BAZOOKA RETAIL
Περισσότερα -
SAMSUNG ML-3561ND LASER PRINTER
Περισσότερα -
4-OK PRPIP2 SCREEN PROTECTOR PRO FOR IPAD 2/4...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |