ΚΡΑΣΙ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ 2017 ΛΕΥΚΟ 750ML 142007130

Εξαντλημένο
Η Στροφιλιά λευκή είναι το κρασί που, το 1984, έβαλε το όνομα στα χείλια του κάθε ψαγμένου οινόφιλου της εποχής, με το φρέσκο, γοητευτικό και πεντακάθαρο στυλ.
Οινοποίηση ξεχωριστά για την κάθε ποικιλία. Μετά την προσεκτική διαλογή των σταφυλιών τόσο στον αμπελώνα όσο και στο οινοποιείο πραγματοποιείται ελαφρά πίεση των σταφυλιών για την παραλαβή μόνο του πρώτου χυμού. Εν συνεχεία πραγματοποιείται απολάσπωση και εμβολιασμός με διαφορετικό στέλεχος σακχαρομύκητα για την κάθε ποικιλία. Η θερμοκρασία της ζύμωσης κυμαίνεται από 13º - 16ºC και περατώνεται έπειτα από διάστημα 25 περίπου ημερών.
Η ακριβής αναλογία των ποικιλιών καθορίζεται οργανοληπτικά. Πρασινοκίτρινο χρώμα. Φρέσκος και ζωηρός αρωματικός χαρακτήρας με κυρίαρχα τα αρώματα των εσπεριδοειδών, με ευχάριστη οξύτητα και απαλή επίγευση βοτάνων.
Δροσερό, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για θαλασσινά και ψητά ψάρια, ενώ συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες και ζυμαρικά. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ο συνδυασμός του με πολλά μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Πρασινοκίτρινο χρώμα. Φρέσκος και ζωηρός αρωματικός χαρακτήρας με κυρίαρχα τα αρώματα των εσπεριδοειδών, με ευχάριστη οξύτητα και απαλή επίγευση βοτάνων. |
Ποικιλίες : | Ροδίτης , Σαββατιανό , Sauvignon Blanc |
Τύπος κρασιού : | Οίνος Λευκός , Ξηρός Επιτραπέζιος Οίνος |
% αλκοόλ : | 12% |
Συνοδεύει : | Δροσερό, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για θαλασσινά και ψητά ψάρια, ενώ συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες και ζυμαρικά. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ο συνδυασμός του με πολλά μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας. |
Μέγεθος φιάλης : | 750ml |
Παραγωγός : | Οινοποιείο Στροφιλιά |
Περιοχή : | Ανάβυσσος , Αττική |
Αμπελώνες : | Ανάβυσσος Αττικής και Μαμουσιά ορεινής Αιγιαλείας. Ιδιόκτητοι και συνεργαζόμενοι αμπελώνες. |
Οινοποίηση : | Η οινοποίηση λαμβάνει χώρα ξεχωριστά για την κάθε ποικιλία. Μετά την προσεκτική διαλογή των σταφυλιών τόσο στον αμπελώνα όσο και στο οινοποιείο πραγματοποιείται ελαφρά πίεση των σταφυλιών για την παραλαβή μόνο του πρώτου χυμού. Εν συνεχεία πραγματοποιείται απολάσπωση και εμβολιασμός με διαφορετικό στέλεχος σακχαρομύκητα για την κάθε ποικιλία. Η θερμοκρασία της ζύμωσης κυμαίνεται από 13º - 16ºC και περατώνεται έπειτα από διάστημα 25 περίπου ημερών. Η ακριβής αναλογία των ποικιλιών καθορίζεται οργανοληπτικά. |
Ετικέτα : | Στροφιλιά Λευκός |

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ 2017 ΛΕΥΚΟ 750ML
Περισσότερα -
RUNNER ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΕΝΤΙΑ CHESTER ΓΚΡΙ 40Χ160...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ SKECHERS FASHION FIT TRUE FEELS ΓΚΡΙ...
Περισσότερα -
ΜΠΡΙΚΙ PAL ΕΣΤΙΑ ΜΕ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ ΛΑΒΗ ΝΟ 2
Περισσότερα -
CREATIVE EP-240 HEADPHONES BLACK
Περισσότερα -
MARVA DISPENSER ΜΠΑΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Περισσότερα -
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑ OLYMPUS ACTION ΜΑΥΡΗ/ΛΕΥΚΗ (S)
Περισσότερα -
ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑ ΚΕΝΤΙΑ ZUBA 19 CIEL ΣΕΤ 4 ...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NEW BALANCE 327 CLASSICS ΕΚΡΟΥ/ΡΟΖ (...
Περισσότερα -
TRANSCEND TS512MLK64V3N 4GB DDR3 PC3-10600 13...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |