ΚΡΑΣΙ THEMA ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ 2016 (ΞΥΛΟΚΙΒΩΤΙΟ) ΕΡΥΘΡΟ JEROBOAM 3LT 142005635

Εξαντλημένο
Τελικά, κάτι πρέπει να έχει το νερό στην Δράμα. Αλλιώς δεν υπάρχει εξήγηση πως, μέσα σε λιγότερο από 25 χρόνια, έχουν συγκεντρωθεί εκεί μερικοί από τους καταπληκτικότερους Έλληνες οινοπαραγωγούς, σε σημείο πολλοί να αναφέρουν την περιοχή σαν «το Bordeaux της Ελλάδας». Δυστυχώς - γιατί στο Bordeaux κάνουν καλό κρασί για να βγάλουν πολλά λεφτά, ενώ στην Δράμα βγάζουν πολλά λεφτά από την τσέπη τους για να κάνουν καλό κρασί. Αριστουργηματική επιλογή του THEMA ως όνομα, για το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό, για τις μαγευτικές επιλογές ποικιλιών.
Θελκτικό πορφυρό χρώμα. Πολύπλοκο μπουκέτο που αποτελείται από αρώματα μαρμελάδας, δαμάσκηνου, νότες καραμέλας βουτύρου και καφέ, για να καταλήξει σε διακριτικό φόντο μπαχαρικών. Το στόμα του διακρίνεται για το ισορροπημένο πάντρεμα αλκοόλης, οξύτητας και τανινών που του προσδίδει αρμονία και όγκο ενώ στη μεγάλης διάρκειας επίγευσή του κυριαρχούν υπερώριμα φρούτα και κανέλα.

% αλκοόλ : | 14% |
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Θελκτικό πορφυρό χρώμα. Πολύπλοκο μπουκέτο που αποτελείται από αρώματα μαρμελάδας, δαμάσκηνου, νότες καραμέλας βουτύρου και καφέ, για να καταλήξει σε διακριτικό φόντο μπαχαρικών. Το στόμα του διακρίνεται για το ισορροπημένο πάντρεμα αλκοόλης, οξύτητας και τανινών που του προσδίδει αρμονία και όγκο ενώ στη μεγάλης διάρκειας επίγευσή του κυριαρχούν υπερώριμα φρούτα και κανέλα. |
Ποικιλίες : | Syrah, Αγιωργίτικο |
Τύπος κρασιού : | Ερυθρός Τοπικός Οίνος Δράμας |
Συνοδεύει : | Συνδυάζεται θαυμάσια με κρεατικά μαγειρεμένα με πικάντικες σάλτσες, κυνήγι και κίτρινα τυριά. Είναι ένας οίνος με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης. Συνίσταται η χρήση καράφας. |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος: 17-18°C |
Μέγεθος φιάλης : | 3lt |
Παραγωγός : | Κτήμα Παυλίδη |
Οινοποίηση : | Η πραγματοποίηση του τρύγου κατά τη διάρκεια της νύκτας, τη στιγμή που τα σταφύλια βρίσκονται στη βέλτιστη ωριμότητα, έχει σαν σκοπό τη διατήρηση του αρωματικού και φαινολικού δυναμικού της κάθε ποικιλίας. Η ορθή εφαρμογή της εκχύλισης σε προ και μετά ζυμωτικό στάδιο, βοηθά στην εξαγωγή του δυναμικού αυτού. Στη συνέχεια, ο χυμός μεταφέρεται με τη συνδρομή της βαρύτητας σε δρύινα βαρέλια, όπου κ παραμένει 12 μήνες, ενώ η ωρίμανσή του περιλαμβάνει 8-10 μήνες παραμονή στη φιάλη. |

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ THEMA ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ 2016 (ΞΥΛΟΚΙΒΩΤΙΟ)...
Περισσότερα -
NATEC NKA-0431 EXTREME MEDIA MINI USB2.0 CABL...
Περισσότερα -
LAPTOP LENOVO V110-15ISK 80TL000PUK 15.6'' IN...
Περισσότερα -
ΓΙΛΕΚΟ SPEEDO KOALA PRINTED FLOAT VEST ΡΟΖ (1...
Περισσότερα -
PSU SUPER FLOWER LEADEX 80 PLUS PLATINUM BLAC...
Περισσότερα -
RAM HYPERX HX424C15FB2/8 8GB DDR4 2400MHZ HYP...
Περισσότερα -
NOD ALPHA WIRED RGB GAMING MOUSE
Περισσότερα -
GENESIS NMG-0750 GX75 LIMITED PROFESSIONAL OP...
Περισσότερα -
BITDEFENDER ANTIVIRUS 2010 2YEAR 1USER
Περισσότερα -
KINGSTON KHX1866C9D3K2/4GX 4GB (2X2GB) DDR3 P...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |