ΚΡΑΣΙ VOSNE ROMANEE A.C JOSEPH DROUHIN 2013 ΕΡΥΘΡΟ 750ML 142004861

Παράδοση σε 24 ώρες

Λαμπερό χρώμα. Εντυπωσιακή αρωματική παλέτα άγριων κερασιών, μοσχοκάρυδου ξύλου και δέρματος, ενώ με τον
αερισμό ξεδιπλώνονται νότες μανιταριού. Το σώμα του στιβαρό με τέλεια ισορροπία μεταξύ τανινών και οξύτητας και
μακριά επίγευση.
Συνοδεύει: Πλούσια κόκκινα κρέατα που βράζουν στο ίδιο το κρασί με κριθαρότο
μανιταριού.
Το 1880, Joseph Drouhin με καταγωγή από την περιοχή του Chablis, ιδρύει στην Beaune την εταιρεία που παίρνει το
όνομά του. Το πάθος μεταφέρεται: συνεχώς η οικογένεια πρωτοτυπούσε και πλούτιζε την τεχνογνωσία της. Σήμερα η
τέταρτη γενιά των Drouhin διευθύνει την εταιρεία συνδυάζοντας παράδοση και σύγχρονη σκέψη.
Τα κτήματα του Joseph Drouhin καλύπτουν όλες τις οινοπαραγωγικές περιοχές. Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο:
Chablis, C?tes Des Nuits, C?te De Beaune, C?te Chalonnaise. Πήρε αρκετό χρόνο μέσα από επιλεγμένες αγορές
κτημάτων αμπελιών κύρους με πλειονότητα στα “Premier” και “Grands Crus”.
Μέσα από το σταθερό του πιστεύω ο
Joseph Drouhin υιοθέτησε την βιολογική καλλιέργεια που μεταφέρει το απόσταγμα της παραδοσιακής οινικής
καλλιέργειας: Αφήστε την φύση να μιλήσει. Με μια σπάνια αυστηρότητα ο οίκος Joseph Drouhin προσέχει το κάθε κρασί
να εκφράσει τον αληθινό χαρακτήρα του “Terroir” και της χρονιάς.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Λαμπερό χρώμα. Εντυπωσιακή αρωματική παλέτα άγριων κερασιών, μοσχοκάρυδου ξύλου και δέρματος, ενώ με τον αερισμό ξεδιπλώνονται νότες μανιταριού. Το σώμα του στιβαρό με τέλεια ισορροπία μεταξύ τανινών και οξύτητας και μακριά επίγευση. |
Ποικιλίες : | Pinot Noir |
Γλυκύτητα : | Ξηρό |
Τύπος κρασιού : | Ερυθρό |
% αλκοόλ : | 13% |
Συνοδεύει : | Πλούσια κόκκινα κρέατα που βράζουν στο ίδιο το κρασί με κριθαρότο μανιταριού. |
Φύλαξη - Παλαίωση : | 8-25 χρόνια |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 16°C |
Μέγεθος φιάλης : | 750ml |
Παραγωγός : | Joseph Drouhin |
Περιοχή : | Βουργουνδία |
Αμπελώνες : | Αμπελώνας στο Vosne Romanee, έδαφος με κιμωλία για καλή αποστράγγιση, ιδανική για την καλλιέργεια του Pinot Noir. |
Οινοποίηση : | Η ζύμωση (με τις ενδογενείς ζύμες) και παράλληλα η εκχύλιση διαρκεί 2-3 εβδομάδες σε περιβάλλον ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Η περαιτέρω ωρίμανση διαρκεί 14-18 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια (20% καινούργια). |

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ VOSNE ROMANEE A.C JOSEPH DROUHIN 2013 Ε...
Περισσότερα -
ΑΝΤΛΙΑ VACU VIN ΚΑΙ ΕΝΑ (1) ΠΩΜΑ ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ
Περισσότερα -
ΜΠΛΟΥΖΑ NIKE SPORTSWEAR TEE ΛΕΥΚΗ
Περισσότερα -
ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΝΙΠΤΗΡΑ PYRAMIS STRETO
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NIKE FLEX EXPERIENCE RUN ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ...
Περισσότερα -
ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΛΥΤΩΝ CURVER MYSTYLE ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΦΕ...
Περισσότερα -
ΣΟΡΤΣ ADIDAS PERFORMANCE COURT ΜΠΛΕ/ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ...
Περισσότερα -
JEANS ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ NAME IT 13189749 NKFRWIDE DNM...
Περισσότερα -
ΣΟΡΤΣ UNDER ARMOUR UA RENEGADE SOLID ΑΝΘΡΑΚΙ
Περισσότερα -
ΦΟΡΜAΚΙ F.S. BABY THE OWLS ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |