ΚΡΑΣΙ COTE DE BEAUNE A.C JOSEPH DROUHIN 2013 ΕΡΥΘΡΟ 750ML 142004858

Εξαντλημένο
Μια πραγματικά απόλαυση και μια μεγάλη αρμονία!
Μέτριο ρουμπινί με πορφυρές ανταύγειες και αρώματα
κόκκινων φρούτων, γλυκών μπαχαρικών και βοτάνων. Στο στόμα είναι ελαφρύ, έντονα φρουτώδες και με απαλές
τανίνες. Ισορροπημένο, κομψό και με διάρκεια.
Συνοδεύει: Λευκά κρέατα με κόκκινες σάλτσες, μανιτάρια ή
παλαιωμένα τυριά.
Το 1880, Joseph Drouhin με καταγωγή από την περιοχή του Chablis, ιδρύει στην Beaune την εταιρεία που παίρνει το
όνομά του. Το πάθος μεταφέρεται: συνεχώς η οικογένεια πρωτοτυπούσε και πλούτιζε την τεχνογνωσία της. Σήμερα η
τέταρτη γενιά των Drouhin διευθύνει την εταιρεία συνδυάζοντας παράδοση και σύγχρονη σκέψη.
Τα κτήματα του Joseph Drouhin καλύπτουν όλες τις οινοπαραγωγικές περιοχές. Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο:
Chablis, C?tes Des Nuits, C?te De Beaune, C?te Chalonnaise. Πήρε αρκετό χρόνο μέσα από επιλεγμένες αγορές
κτημάτων αμπελιών κύρους με πλειονότητα στα “Premier” και “Grands Crus”.
Μέσα από το σταθερό του πιστεύω ο
Joseph Drouhin υιοθέτησε την βιολογική καλλιέργεια που μεταφέρει το απόσταγμα της παραδοσιακής οινικής
καλλιέργειας: Αφήστε την φύση να μιλήσει. Με μια σπάνια αυστηρότητα ο οίκος Joseph Drouhin προσέχει το κάθε κρασί
να εκφράσει τον αληθινό χαρακτήρα του “Terroir” και της χρονιάς.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Μέτριο ρουμπινί με πορφυρές ανταύγειες και αρώματα κόκκινων φρούτων, γλυκών μπαχαρικών και βοτάνων. Στο στόμα είναι ελαφρύ, έντονα φρουτώδες και με απαλές τανίνες. Ισορροπημένο, κομψό και με διάρκεια. |
Ποικιλίες : | Pinot Noir |
Γλυκύτητα : | Ξηρό |
Τύπος κρασιού : | Ερυθρό |
% αλκοόλ : | 13% |
Συνοδεύει : | Λευκά κρέατα με κόκκινες σάλτσες, μανιτάρια ή παλαιωμένα τυριά. |
Φύλαξη - Παλαίωση : | 5-8 χρόνια |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 15-16°C |
Μέγεθος φιάλης : | 750ml |
Παραγωγός : | Joseph Drouhin |
Περιοχή : | Βουργουνδία |
Αμπελώνες : | Βρίσκεται σε λόφο πάνω από την πόλη Beaune σε ασβεστολιθικό έδαφος, με κλίση νότια νοτιοανατολική. Η καλλιέργεια είναι βιοδυναμική και η στρεμματική απόδοση είναι περίπου 20% χαμηλότερη από την προβλεπόμενη από τον νόμο. |
Οινοποίηση : | Η συγκομιδή γίνεται χειρονακτικά και η διαλογή πραγματοποιείται 2 φορές. Μία κατά τη διάρκεια του τρύγου κ μία στο οινοποιείο. Ακολουθεί η ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Κατά το ήμισυ της ζύμωσης πραγματοποιείται η διαδικασία της διάτρησης, μια φορά την ημέρα. Ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί, πραγματοποιείται ημερησίως η διαβροχή. Το κρασί έπειτα ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 12-15 μήνες. |

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ COTE DE BEAUNE A.C JOSEPH DROUHIN 2013 ...
Περισσότερα -
DELL WM126 WIRELESS MOUSE WHITE
Περισσότερα -
CM STORM SGK-4020-GKCM1-UI QUICKFIRE TK GAMIN...
Περισσότερα -
MUSHKIN 991558 2GB DDR2 PC2-6400 800MHZ
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ L' EXUTOIRE SVV3 DOMAINE OSTERTAG 2018 ...
Περισσότερα -
DAWICONTROL DC-FW800 PCI-E 3-PORT IEEE 1394B ...
Περισσότερα -
SAMSUNG MZ-7PD256BW 840 PRO SERIES SSD 256GB ...
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ MONTEPULCIANO D'ABRUZZO 2006 ΕΡΥΘΡΟ 750...
Περισσότερα -
IN WIN BUC666 BLACK
Περισσότερα -
OCZ EL PC2-5400 DDR2 GOLD DUAL CHANNEL 1GB (2...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |