ΚΡΑΣΙ ΡΑΨΑΝΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ 2015 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML 142004159

Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ ΡΑΨΑΝΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ 2015 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
142004159
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Χρώμα βαθύ κόκκινο με ελαφρώς κεραμιδί ανταύγειες που αρωματικά κυριαρχείται από φυτικούς αρωματικούς χαρακτήρες σε φόντο από φρουτώδη αρώματα βατόμουρου και δαμάσκηνου, αλλά και νότες από μπαχαρικά και γλυκόριζα. Στο στόμα κομψό, ενώ οι στιβαρές τανίνες και η νευρώδης οξύτητα του προσδίδουν πληθωρικότητα.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ


% αλκοόλ : | 13.5% |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 18-19° |
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Χρώμα βαθύ κόκκινο με ελαφρώς κεραμιδί ανταύγειες που αρωματικά κυριαρχείται από φυτικούς αρωματικούς χαρακτήρες σε φόντο από φρουτώδη αρώματα βατόμουρου και δαμάσκηνου, αλλά και νότες από μπαχαρικά και γλυκόριζα. Στο στόμα κομψό, ενώ οι στιβαρές τανίνες και η νευρώδης οξύτητα του προσδίδουν πληθωρικότητα. |
Μέγεθος φιάλης : | 750 ml |
Παραγωγός : | Οινοποιία Τσάνταλη |
Συνοδεύει : | Συνδυάζεται αρμονικά με κρέατα με πλούσιες κόκκινες σάλτσες, κυνήγι και παλαιωμένα ώριμα τυριά |
Γλυκύτητα : | Ξηρός |
Ποικιλίες : | Ποικιλίες Ξινόμαυρο, Κρασάτο και Σταυρωτό. |
Τύπος κρασιού : | Ερυθρός οίνος Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Ραψάνη |
Οινοποίηση : | Συνοινοποίηση των τριών γηγενών ποικιλιών. Η οινοποιητική διαδικασία επικεντρώνεται στις μακρές προζυμωτικές εκχυλίσεις σε συνδυασμό με έντονους αερισμούς για την πλήρη εκμετάλλευση του φαινολικού και αρωματικού δυναμικού των συνοποιημένων ποικιλιών. Παλαίωση: Σε γαλλικά δρύινα βαρέλια 225Lt λεπτόκοκκου πορώδους για τουλάχιστον 12 μήνες. Ακολουθεί αναγωγική παλαίωση στην φιάλη για τουλάχιστον άλλους 12 μήνες πριν τη διάθεσή του στην αγορά. Ένα κρασί με σπουδαίες δυνατότητες παλαίωσης και μεγάλη προοπτική εξέλιξης στο χρόνο. |
Αμπελώνες : | 100 εκτάρια (1000 στρέμματα) σε υψόμετρο έως και 800 μέτρων πάνω από το Αιγαίο, προφυλαγμένα από τον επιβλητικό όγκο του Ολύμπου. Εδώ ένα μοναδικό μικροκλίμα έχει δημιουργηθεί. Η θαλασσινή αύρα και η μεγάλη ηλιοφάνεια βοηθούν στη φυσική ωρίμανση των σταφυλιών. Την ίδια στιγμή, το νερό από το λιωμένο χιόνι του Ολύμπου παρέχει την απαραίτητη υγρασία κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες, διαφυλάσσοντας τη σταδιακή κι αργή ωρίμανση. Ο τρυγητός είναι μακρύς, ξεκινώντας από τα τέλη του Σεπτεμβρίου και για έναν μήνα περίπου. |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ ΡΑΨΑΝΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ 2...
Περισσότερα -
ΑΣΕΠ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ
Περισσότερα -
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ DREMEL 4000 (4000-4/65)
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NEW BALANCE FRESH FOAM ARISHI V2 ΜΑΥ...
Περισσότερα -
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΕΣΤΙΑ SIEMENS EX875LX57E
Περισσότερα -
ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ TEVA DEVI ERT ΜΕΛΙ (39)
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NEW BALANCE FRESH FOAM ARISHI V4 ΛΕΥ...
Περισσότερα -
CHICCO ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΛΑ
Περισσότερα -
ΣΑΝΔΑΛΙΑ KICKERS MARVEUS ΜΑΥΡΟ/ΓΚΡΙ (43)
Περισσότερα -
ΣΟΥΤΙΕΝ TRIUMPH INFINITE SENSATION W01 ΣΚΟΥΡΟ...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |