ΚΡΑΣΙ ΜΕΤΟΧΙ Χ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ 2007 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML 142004156

Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ ΜΕΤΟΧΙ Χ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ 2007 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
142004156
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βαθύ κόκκινο χρώμα με βιολετί ανταύγειες. Αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων με κυρίαρχο το φραγκοστάφυλο (cassis) δίνουν φρεσκάδα και πλαισιώνουν το πολύπλοκο μπουκέτο από υπογραμμισμένες πικάντικες νότες. Δομημένες τανίνες, πικάντικη υφή και μεγάλης διάρκειας τελείωμα.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ


% αλκοόλ : | 13.5% |
Φύλαξη - Παλαίωση : | 8-10έτη |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 18-20° |
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Βαθύ κόκκινο χρώμα με βιολετί ανταύγειες. Αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων με κυρίαρχο το φραγκοστάφυλο (cassis) δίνουν φρεσκάδα και πλαισιώνουν το πολύπλοκο μπουκέτο από υπογραμμισμένες πικάντικες νότες. Δομημένες τανίνες, πικάντικη υφή και μεγάλης διάρκειας τελείωμα. |
Μέγεθος φιάλης : | 750 ml |
Παραγωγός : | Οινοποιία Τσάνταλη |
Συνοδεύει : | Ταιριάζει θαυμάσια με πιάτα κόκκινων κρεατικών μαγειρεμένων με πλούσιες σάλτσες, φιλέτο πιπεράτο, κυνήγι, πάπια με καραμέλα και πλούσια τυριά. |
Γλυκύτητα : | Ξηρός |
Ποικιλίες : | Βιολογικής καλλιέργειας Ξινόμαυρο, Λημνιό, Cabernet Sauvignon |
Τύπος κρασιού : | Ερυθρός οίνος Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Άγιο Όρος |
Οινοποίηση : | H διάρκεια της προ-ζυμωτικής εκχύλισης, οι θερμοκρασίες και οι συνθήκες ζύμωσης καθώς και η παλαίωση, καθορίζονται για κάθε ποικιλία χωριστά. Επιλεγμένα σταφύλια από τα πιο προικισμένα αμπελοτόπια του Μετοχιού, συνθέτουν τον πολύπλοκο χαρακτήρα του Μετόχι Χ, εκφράζοντας κατά τον βέλτιστο δυνατό τρόπο τόσο την κάθε ποικιλία όσο και την χρονιά. Ο χρόνος ωρίμανσης στα βαρέλια (από 8-12 μήνες) καθώς και ο τύπος και το είδος καψίματος των βαρελιών, κυμαίνεται ανάλογα με την ποικιλία, για πολύπλοκη και ολοκληρωμένη αρωματική έκφραση. Πριν τη διάθεσή του, παλαιώνει σε φιάλες για 8 μήνες. |
Αμπελώνες : | Από τη μια βουνά με πευκοδάση, από την άλλη θάλασσα: αυτά είναι τα φυσικά σύνορα του αγιορείτικου αμπελώνα που διασφαλίζουν το μοναδικό μικροκλίμα του. Η θαλασσινή αύρα μαλακώνει τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού και προσφέρει την απαραίτητη υγρασία στο χώμα. Το βουνό προσφέρει αναζωογονητική δροσιά και παράλληλα προστατεύει από τους δυνατούς βορεινούς ανέμους. Έτσι τα σταφύλια ωριμάζουν αργά και με τον πλέον φυσικό τρόπο. |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ ΜΕΤΟΧΙ Χ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ 2007 ΕΡΥΘΡ...
Περισσότερα -
ΠΕΤΣΕΤΕΣ KENTIA TRAIN 19 2ΤΜΧ
Περισσότερα -
ΚΑΡΑΦΑ BORMIOLI ROCCO CΕRΑLΑCCΑ ΚΟΚΚΙΝΟ 1L
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ASICS GEL-CONTEND 8 ΜΑΥΡΟ/ΦΟΥΞΙΑ (US...
Περισσότερα -
ΜΙΝΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ-ΠΥΡΓΟΣ PRIMO 15759 ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Περισσότερα -
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ORAL-B PRO3 3500 CROS...
Περισσότερα -
ΣΑΣΕΝΑΧ ΒΙΒΛΙΟ 3 ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ (POCKE...
Περισσότερα -
ΚΟΛΙΕ ALEXI ANDRIOTI ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΡΚΟΥΑΖ
Περισσότερα -
ΜΕΓΑΛΑ ΚΛΑΣΙΚΑ 34 ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΓΗΝΕΥΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΔΟΥ...
Περισσότερα -
ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ REER ANNA
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |