ΚΡΑΣΙ THEMA ΕΡΥΘΡΟ 2012 ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ 750 ML 142003510

Εξαντλημένο
Τελικά, κάτι πρέπει να έχει το νερό στην Δράμα. Αλλιώς δεν υπάρχει εξήγηση πως, μέσα σε λιγότερο από 25 χρόνια, έχουν συγκεντρωθεί εκεί μερικοί από τους καταπληκτικότερους Έλληνες οινοπαραγωγούς, σε σημείο πολλοί να αναφέρουν την περιοχή σαν «το Bordeaux της Ελλάδας». Δυστυχώς - γιατί στο Bordeaux κάνουν καλό κρασί για να βγάλουν πολλά λεφτά, ενώ στην Δράμα βγάζουν πολλά λεφτά από την τσέπη τους για να κάνουν καλό κρασί. Αριστουργηματική επιλογή του THEMA ως όνομα, για το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό, για τις μαγευτικές επιλογές ποικιλιών.
Θελκτικό πορφυρό χρώμα. Πολύπλοκο μπουκέτο που αποτελείται από αρώματα μαρμελάδας, δαμάσκηνου, νότες καραμέλας βουτύρου και καφέ, για να καταλήξει σε διακριτικό φόντο μπαχαρικών. Το στόμα του διακρίνεται για το ισορροπημένο πάντρεμα αλκοόλης, οξύτητας και τανινών που του προσδίδει αρμονία και όγκο ενώ στη μεγάλης διάρκειας επίγευσή του κυριαρχούν υπερώριμα φρούτα και κανέλα.

% αλκοόλ : | 14% |
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Θελκτικό πορφυρό χρώμα. Πολύπλοκο μπουκέτο που αποτελείται από αρώματα μαρμελάδας, δαμάσκηνου, νότες καραμέλας βουτύρου και καφέ, για να καταλήξει σε διακριτικό φόντο μπαχαρικών. Το στόμα του διακρίνεται για το ισορροπημένο πάντρεμα αλκοόλης, οξύτητας και τανινών που του προσδίδει αρμονία και όγκο ενώ στη μεγάλης διάρκειας επίγευσή του κυριαρχούν υπερώριμα φρούτα και κανέλα. |
Ποικιλίες : | Syrah, Αγιωργίτικο |
Τύπος κρασιού : | Ερυθρός Τοπικός Οίνος Δράμας |
Συνοδεύει : | Συνδυάζεται θαυμάσια με κρεατικά μαγειρεμένα με πικάντικες σάλτσες, κυνήγι και κίτρινα τυριά. Είναι ένας οίνος με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης. Συνίσταται η χρήση καράφας. |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος: 17-18°C |
Μέγεθος φιάλης : | 750 ml |
Παραγωγός : | Κτήμα Παυλίδη |
Οινοποίηση : | Η πραγματοποίηση του τρύγου κατά τη διάρκεια της νύκτας, τη στιγμή που τα σταφύλια βρίσκονται στη βέλτιστη ωριμότητα, έχει σαν σκοπό τη διατήρηση του αρωματικού και φαινολικού δυναμικού της κάθε ποικιλίας. Η ορθή εφαρμογή της εκχύλισης σε προ και μετά ζυμωτικό στάδιο, βοηθά στην εξαγωγή του δυναμικού αυτού. Στη συνέχεια, ο χυμός μεταφέρεται με τη συνδρομή της βαρύτητας σε δρύινα βαρέλια, όπου κ παραμένει 12 μήνες, ενώ η ωρίμανσή του περιλαμβάνει 8-10 μήνες παραμονή στη φιάλη. |

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ THEMA ΕΡΥΘΡΟ 2012 ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ 750 ML
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ASICS GEL-CONTEND 5 ΜΠΛΕ (USA:9.5, E...
Περισσότερα -
ΜΑΓΙΟ ΒΕΡΜΟΥΔΑ QUIKSILVER SURFSILK PANEL 18 E...
Περισσότερα -
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 8ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ASICS GEL-QUANTUM 180 5 ΓΚΡΙ/ΑΣΗΜΙ (...
Περισσότερα -
ΡΑΚΕΤΑ WILSON US OPEN 23 ΑΣΠΡΗ/ΚΟΚΚΙΝΗ/ΜΠΛΕ
Περισσότερα -
ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ
Περισσότερα -
FUJIFILM FINEPIX JX500 RED
Περισσότερα -
ΣΑΝΔΑΛΙΑ BIRKENSTOCK ARIZONA EVA 129491 ΧΑΚΙ ...
Περισσότερα -
JEANS REPLAY ANBASS SLIM M914Y .000.141 431 Σ...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |