ΚΡΑΣΙ CHATEAU CARBONNIEUX GRAND CRU CLASSE 2005 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML 142002729

Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ CHATEAU CARBONNIEUX GRAND CRU CLASSE 2005 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
142002729
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ο πύργος του Carbonnieux έχει ιστορία επτά αιώνων που πολλοί ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι. Από το 1956 και την αγορά από την οικογένεια Perrin του κτήματος αλλάζουν οι συνθήκες και σήμερα πλέον μπορούμε να απολαμβάνουμε εκ νέου τα πολύ καλά κρασιά του πύργου.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ


Ποικιλίες : | Cabernet Sauvignon 60%, Merlot 30%, Cabernet Franc 8%, Malbec 1% και Petit Verdot 1% |
Γλυκύτητα : | Ξηρός |
% αλκοόλ : | 12,5% |
Φύλαξη - Παλαίωση : | 10-20 έτη |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | Ιδανική θερμοκρασία 16 - 18°C. Χρειάζεται μετάγγιση. |
Μέγεθος φιάλης : | 750 ml |
Σοδειά : | 2005 |
Περιοχή : | Pessac Leognan |
Αμπελώνες : | Οι αμπελώνες έχουν έκταση 90 εκτάρια (τα 47 παράγουν κόκκινο κρασί και τα 43 λευκό). Μέση ηλικία για τα κόκκινα κρασιά είναι 32 έτη. Η άριστη τοποθεσία, το μικροκλίμα από την επίδραση του ποταμού Garonne και η γεωμορφία συνθέτουν ιδανικές συνθήκες για καλλιέργεια κλημάτων. Η γειτνίαση με το Μπορντώ έχει το αποτέλεσμα της αύξησης της θερμοκρασίας το χειμώνα κατά 2-3οC και τη μείωση της θερμοκρασίας το χειμώνα αντιστοίχως. |
Οινοποίηση : | Το κλειδί για την βέλτιστη ποιότητα παραγωγής είναι η κάθε υπό-περιοχή να υφίσταται τη διαδικασία της ζύμωσης χωριστά από τις άλλες. Η διαδικασία της ζύμωσης γίνεται σε σταθερή θερμοκρασία από 28οC έως 32οC ίσως και λίγο παραπάνω ανάλογα την περίπτωση. Η ζύμωση και η maceration διαρκούν περίπου 25-30 ημέρες. |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ CHATEAU CARBONNIEUX GRAND CRU CLASSE 20...
Περισσότερα -
ΚΑΛΤΣΕΣ ASICS COLOR CAMO RUN CREW ΠΕΤΡΟΛ
Περισσότερα -
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΣ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ PITSOS GTB11...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NEW BALANCE 997H ΜΠΕΖ (USA:11, EU:45...
Περισσότερα -
ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ/ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ LEGO ZERO ...
Περισσότερα -
ΠΟΝΤΣΟ BLUE SEVEN 769023-419 ΡΟΖ (104ΕΚ.)-(3-...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |