Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
Λευκά κρασιά
Ερυθρά κρασιά
Ροζέ κρασιά
Orange wines
Γλυκά κρασιά
Σαμπάνιες-Prosecco-D Asti
Ποτήρια-Ανοιχτήρια-Αξεσουάρ
Coravin
Ουίσκι
Κονιάκ - Brandy
Ρούμι
Vodka
Gin
Τεκίλα - Mezcal
Τσίπουρο
Μπύρες
Liquers (Λικέρ)
Cream Liquers
Σιρόπια
Λοιπά Οινοπνευματώδη
Μινιατούρες
Δώρα - Καλάθια
Λευκά κρασιά ανά ποικιλία
Ερυθρά κρασιά ανά ποικιλία
Vegan/Bio
Σετ Ποτών / Κρασιών
Magnum φιάλες
Τελευταία φιάλη 50%
3 αξιολογήσεις
Εξαντλημένο
ΚΟΧΥΛΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ 110 GR
ΚΟΧΥΛΙ
ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ-ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ
  • ΚΟΧΥΛΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ 110 GR
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST
 Εξαντλημένο 
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΟΧΥΛΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ 110 GR
(142002158)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εκλεκτή χειροποίητη σοκολάτα με μοναδική γεύση, ιδανική για όλους, με κακάο από την Γκάνα και τη Δομινικανή Δημοκρατία - περιοχές με παράδοση στην καλλιέργεια του κακάο. Όλοι οι ξηροί καρποί καρβουντίζονται σε εργαστήριο. Εξαιρετικό πλεονέκτημα είναι ότι περιέχει 100% βούτηρο κακάο χωρίς την προσθήκη άλλων φυτικών λιπαρών. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το εργοστάσιο παραγωγής εφαρμόζει σύστημα ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων ISO 22000.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ. Η σοκολάτα διατηρείται εκτός ψυγείου μέχρι τους 25° βαθμούς Κελσίου. Από αυτή τη θερμοκρασία και πάνω ή με την άμεση έκθεση του προϊόντος στον ήλιο η σοκολάτα ζεσταίνεται και μαλακώνει. Συνέπεια αυτού, είναι η σοκολάτα να χάσει την ομοιογένειά της, οπότε και διαχωρίζονται το κακάο από το βούτυρο κακάο (τα κύρια συστατικά της σοκολάτας). Σ' αυτή τη φάση συνήθως, και αφού η σοκολάτα έχει ήδη μαλακώσει, αν την ψύξουμε τότε έχουμε το φαινόμενο του ασπρίσματος, το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο από το βούτυρο κακάο που έχει παγώσει. Γι' αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το άσπρισμα δεν κάνει το προϊόν επικίνδυνο.

Συνοπτικά, η συμβουλή μας είναι να βάζετε τις σοκολάτες στις σωστές θερμοκρασίες (ψυγείο, κλιματισμό κλπ) πριν ζεσταθούν. Επίσης να μην τις τοποθετείτε σε μέρος όπου πέφτουν οι ακτίνες του ήλιου (πχ βιτρίνα) ακόμα και αν οι θερμοκρασία είναι κάτω από τους 25°.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Βάρος (gr) :
  • 110 gr
  • Περιεκτικότητα σε κακάο: 34%
  •  
    ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
    ΨΗΦΙΣΤΕ
    Σύνολο Ψήφων: 3
     
    Το καλάθι σας είναι άδειο

    Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

    Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
    Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

    Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
    Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List

     
    Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

    Πληροφορίες

    Ρυθμίσεις

    Απόρριψη

    Αποδοχή

    Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
    Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
    Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

    Αποθήκευση