Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
Λευκά κρασιά
Σαντορίνη
Μακεδονία
Πελοπόννησος
Λοιπές περιοχές Ελλάδας
Γαλλία
Παγκόσμιος αμπελώνας
Όλα τα λευκά κρασιά
Ερυθρά κρασιά
Ροζέ κρασιά
Orange wines
Γλυκά κρασιά
Σαμπάνιες-Prosecco-D Asti
Ποτήρια-Ανοιχτήρια-Αξεσουάρ
Coravin
Ουίσκι
Κονιάκ - Brandy
Ρούμι
Vodka
Gin
Τεκίλα - Mezcal
Τσίπουρο
Μπύρες
Liquers (Λικέρ)
Cream Liquers
Σιρόπια
Λοιπά Οινοπνευματώδη
Μινιατούρες
Δώρα - Καλάθια
Λευκά κρασιά ανά ποικιλία
Ερυθρά κρασιά ανά ποικιλία
Vegan/Bio
Σετ Ποτών / Κρασιών
Magnum φιάλες
Τελευταία φιάλη 50%
1 αξιολογήσεις
Εξαντλημένο
ΚΡΑΣΙ SAN ZENO 2005 ΛΕΥΚΟ ΓΛΥΚΟ 750 ML
FASOLI GINO
ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΣΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΙΤΑΛΙΑ
  • ΚΡΑΣΙ SAN ZENO 2005 ΛΕΥΚΟ ΓΛΥΚΟ 750 ML
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST
 Εξαντλημένο 
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ SAN ZENO 2005 ΛΕΥΚΟ ΓΛΥΚΟ 750 ML
(142001508)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τα σταφύλια επιλέγονται προσεκτικά από την συγκομιδή στους διαφορετικούς αμπελώνες Garganega.

Αριστο και ως κρασί επιδορπίων, και ως χωνευτικό. Η τραγανή οξύτητα δίνει μια άριστη αντίθεση στο γλυκό, τη βανίλια και πολλές φορές και στην πικάντικη γεύση. Το μπουκέ θυμίζει αμύγδαλα και ώριμα φρούτα.

Αυτό το κρασί μπορεί μόνο να καλυτερεύσει με το χρόνο.

Μπορείτε να το απολαύσετε μετά από τρία έως και πέντε χρόνια και για τους μεγάλους τρύγους, ακόμα και μετά από δέκα έτη. Προτείνουμε να το σερβίρετε σε 14-16°C.

Μόνο το καλύτερο σταφύλι χρησιμοποιείται, και αυτά που έχουν ένα υψηλό επίπεδο ζάχαρης από τις δέσμες με λίγα σταφύλια. Στην οινοποιία γίνεται μια δεύτερη επιλογή και τα τσαμπιά κρεμιούνται κάθετα επάνω στα δίχτυα σε μια ξηρά θέση για πέντε έως έξι μήνες. Προς το τέλος Φεβρουαρίου, αυτά τα ξηρά σταφύλια περνούν από μια μαλακή συμπίεση. Η ζύμωση πραγματοποιείται στα barriques για δύο έως τρεις μήνες και η γήρανση συνεχίζεται στα ίδια barriques.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : Η τραγανή οξύτητα δίνει μια άριστη αντίθεση στο γλυκό, τη βανίλια και πολλές φορές και 
Ποικιλίες : Garganega 
Γλυκύτητα : Γλυκό 
Συνοδεύει : Αριστο και ως κρασί επιδορπίων, και ως χωνευτικό. 
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : Προτείνουμε να το σερβίρετε σε 14-16°C. 
Μέγεθος φιάλης : 750 ml 
Παραγωγός : Fasoli Gino 
Περιοχή : DOC Recioto di soave 
Οινοποίηση : Μόνο το καλύτερο σταφύλι χρησιμοποιείται, και αυτά που έχουν ένα υψηλό επίπεδο ζάχαρης από τις 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 1
 
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List

 
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση