ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 142000948

Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
142000948
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
1ης ταξινόμησης sauternes, ο πύργος διακρίνεται για την απλότητα, δυναμική, λειτουργική σχεδόν αυστηρή λιτότητα. Ανήκει από το 2006 σε τέσσερις προσωπικότητες, γνωστούς οινοποιούς, με σκοπό τη συνέχιση της ιστορίας του πύργου που κρατά από το 1766 όταν ο Pierre Guiraud απέκτησε τη γη.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ


Ποικιλίες : | 65% Semillon, 35% Sauvignon |
Γλυκύτητα : | Γλυκός |
% αλκοόλ : | 14% |
Συνοδεύει : | Συνοδεύει άριστα θαλασσινά, στρείδια, οστρακοειδή. Foie gras, κοτόπουλο, χοιρινό ή και μοσχάρι. Τυριά, ειδικά ροκφόρ. Σαλάτες με vinegar. Ιδανικό με ασιατική κουζίνα. |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | Ιδανική θερμοκρασία 10 - 12°C. |
Μέγεθος φιάλης : | 375 ml |
Σοδειά : | 1996 |
Περιοχή : | Sauternes |
Αμπελώνες : | Έκταση 85 εκταρίων, με έδαφος αργιλώδες, χαλικώδες. Μέση πυκνότητα φύτευσης 6.600 κλήματα ανά εκτάριο. Μέση ηλικία κλημάτων 35-40 έτη. |
Οινοποίηση : | Η σοδειά συγκεντρώνεται φυσικά με το χέρι (2-7 διαλογές τη σοδειά). Μόνο οι ρόγες που έχουν προσβληθεί από το Botryis cinerea συγκεντρώνονται. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο αλκοολικός βαθμός να είναι τουλάχιστον 20ο. Η ζύμωση γίνεται σε δρύινα βαρέλια (50% νέα κάθε έτος) και διαρκεί από 3 εβδομάδες έως και σπάνια 2 μήνες.Το sauternes ωριμάζει για 18-24 μήνες σε δρύινα βαρέλια πριν την εμφιάλωση. |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ASICS JOLT 4 ΜΑΥΡΟ/ΓΚΡΙ
Περισσότερα -
ΝΕΣΕΣΕΡ ΘΑΛΑΣΣΗΣ GREENWICH POLO CLUB 3621 ΓΚΡ...
Περισσότερα -
ΛΕΞΙΚΟ ΟΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Περισσότερα -
ΠΟΔΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΕΝΤΙΑ PRETTY 182 ΜΠΕΖ-ΓΚΡΙ
Περισσότερα -
ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ ARLIGHT SIMPLE GA207A ΚΑΜΠΑΝ...
Περισσότερα -
ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΟΝΟ DELMAR 19
Περισσότερα -
ΜΠΛΟΥΖΑ RUSSELL ATHLETIC AMERICAN APARREL S/S...
Περισσότερα -
HAMA 54778 ERGONOMIC MOUSE PAD MINI BLUE
Περισσότερα -
ΚΟΡΝΙΖΑ GOLDBUCH COLOUR UP YOUR LIFE BLUE ΠΛΑ...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |