566 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΜΟΣ Ι 108175553
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Με τη διδασκαλία του μαθήματος της Βιολογίας στο σχολείο επιδιώκεται η απόκτηση γνώσεων που αφορούν την επιστήμη της Βιολογίας.
Τα θέματα του μαθήματος που τίθενται στις Πανελλαδικές εξετάσεις απαιτούν πολύ καλή κατανόηση της διδακτέας ύλης, κριτική και συνδυαστική σκέψη, ενώ επιπλέον προϋποθέτουν γνώσεις οι οποίες δεν αναλύονται με σαφήνεια από το σχολικό βιβλίο.
Μέσα από το βιβλίο αυτό, που έχει συγγραφεί με ιδιαίτερη επιμέλεια και μεθοδικότητα, καλύπτονται τα τμήματα εκείνα της διδακτέας ύλη που δεν αναλύονται σε ικανοποιητικό βαθμό από το σχολικό βιβλίο. Για το λόγο αυτό, εκτός από τις συνηθισμένες ασκήσεις που υπάρχουν στα κεφάλαια του σχολικού, κρίθηκε απαραίτητο να περιέχονται, μεταξύ άλλων, πρωτότυπες ασκήσεις, επιλεγμένα θέματα εξετάσεων και κυρίως ασκήσεις αυξημένης δυσκολίας.
Το βιβλίο περιέχει συνολικά 244 ασκήσεις. Οι 84 αφορούν «Το Γενετικό υλικό», οι 114 την «Αντιγραφή, Έκφραση και Ρύθμιση της Γενετικής πληροφορίας» και οι 46 την «Τεχνολογία του ανασυνδυασμένου DNA».
Είδατε πρόσφατα
-
566 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΜΟΣ Ι
Περισσότερα -
ΧΡΥΣΑ ΑΡΛΕΚΙΝ SPECIAL 405 ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ...
Περισσότερα -
WARHAMMER 40000 ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ
Περισσότερα -
ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ
Περισσότερα -
ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΞΥΛΑΝΘΗΣ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


