ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ 108169617

Παράδοση σε 4-6 μέρες

Ως πού μπορεί να φτάσει η αποξένωση μέσα σε ένα καθεστώς ανυποληψίας; Τι σήματα κινδύνου εκπέμπουν τα δέντρα, οι τοίχοι και γενικώς τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης; Και τι μπορεί να σημαίνει ένας συνήθης έρωτας;
Στρατιωτική δικτατορία 1967 - 1974. Aντρες συμβιβασμένοι, γυναίκες ανυπότακτες και ασυμβίβαστες. Οι νέοι θέλουν ν’ αλλάξουν τον κόσμο. Ο έρωτας, απείθαρχος και ανυπάκουος, τρομάζει το καθεστώς.
Φθινόπωρο του ’72. Τα πανεπιστήμια ξυπνούν, το καθεστώς τρίζει. Νομική Αθηνών, Φλεβάρης 1973. Οι φοιτητές εξεγείρονται. Οι δικτάτορες παρακολουθούν έντρομοι. Οι αστυνομικές αρχές υποβλέπουν τις στρατιωτικές. Και αντίστροφα.
Τα δένδρα ηχούν! Και φοβίζουν. Ο μηχανισμός αγωνιά και ψάχνει εναγωνίως ενόχους και ηθικούς αυτουργούς. Όταν τελικά τους συλλάβει, κορυφώνεται η γελοιοποίηση και η παράκρουση.
Το σαθρό σύστημα μπορεί να καταρρεύσει μ’ ένα μονάχα παιδικό φύσημα, με δυο μόνο λόγια παιδιού. Γιατί μεθά η εξουσία τον άνθρωπο κι ύστερα αυτός δεν ξέρει τι κάνει και πού πάει.

Εκδότης : | 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ |
Σελίδες : | 466 |
ISBN : | 978-618-201-150-8 |
Σχήμα : | 14Χ21 |
Μήνας έκδοσης : | Φεβρουάριος |
Έτος έκδοσης : | 2021 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
Περισσότερα -
ΚΟΛΙΕ ΚΟΝΤΟ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕ ΚΟΜΠΟ
Περισσότερα -
ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ
Περισσότερα -
ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ BRAUN MR 6550 CA
Περισσότερα -
ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ
Περισσότερα -
ΠΟΛΠΟΤΑΜΟΣ
Περισσότερα -
ΨΥΓΕΙΟ ΑΜΜΩΝΙΑΣ MORRIS GRB-408
Περισσότερα -
FIFA 13
Περισσότερα -
ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ZANUSSI ZDTS10...
Περισσότερα -
TV SONY KDL49WE750 49'' LED FULL HD SMART WIF...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |