ΘΕΑΤΡΙΚΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ 108159875

Παράδοση σε 2-3 μέρες

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται πέντε από τα εννέα θεατρικά έργα που έχει γράψει ο δημιουργός Χριστόφορος Χριστοφής σε ώρες αυτοσυγκέντρωσης και ως μια άσκηση αυτογνωσίας. Μια ιδιαίτερη διαδρομή που ξεκίνησε με τη Χρυσόμυγα (1994-95) και φτάνει στο Νιζίνσκι - Η προφητεία της φωτιάς (2019).
Τα έργα του είναι πυκνά και συμβολικά χάρις στον αποσταγματικό του λόγο. Είναι αξιοθαύμαστη η ανάλυση που πετυχαίνει σε ένα μονόπρακτο. Οι χαρακτήρες του, που είναι και ιστορικά γνωστοί, αριστοτελικά σπουδαίοι, αναδεικνύονται με πληρότητα μέσα από αυτά τα ιμπρεσιονιστικά κομμάτια ζωής.
Ο Χριστοφής είναι, όπως θα έλεγε ο Ουώλτ Ουΐτμαν "a restless soul" και ταυτόχρονα ένας σπουδαίος τεχνίτης του λόγου - πάντα έχοντας στον νου το θέατρο και επομένως την καθαρτική του διάσταση.

Είδατε πρόσφατα
-
ΘΕΑΤΡΙΚΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ...
Περισσότερα -
ΒΕΡΜΟΥΔΑ UBS2 CTD1020-07 ΚΟΚΚΙΝΟ (4 ΕΤΩΝ)-(10...
Περισσότερα -
ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΕΛΕΝΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Περισσότερα -
ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ CHEWANG ΚΑΦΕ/ΚΟΚΚΙΝΟ (UK:6, EU:39 1...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ REEBOK RUNNER 3.0 ΜΠΛΕ DENIM (USA:10...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ DIADORA REPTIL ΜΠΛΕ/ΦΟΥΞΙΑ (EU:41)
Περισσότερα -
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗΣ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |