ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 108107160
Παράδοση σε 4-6 μέρες
ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ
Όταν αναφέρεται η Μέρκελ ή ο Ομπάμα, ο Γιούνκερ ή ο Ντράγκι στο ελληνικό πρόβλημα, σαφώς και εννοούν τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που αντιλαμβάνεται, βιώνει, συζητά ή αγωνίζεται να αλλάξει ο Έλληνας εργαζόμενος.
Στην τραγική κατάσταση που έχουμε οδηγηθεί, εξερευνώντας το διεθνές περιβάλλον που την καθορίζει, αναζητώντας τους σύγχρονους κοινωνικούς πρωταγωνιστές, παίρνοντας θέση σε κρίσιμα θεωρητικά προβλήματα της σύγχρονης ανάπτυξης του καπιταλισμού, κάνοντας βουτιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας της εξέλιξης του ελληνικού καπιταλισμού για να βρούμε τι το ιδιαίτερο τον σφράγισε, προσπαθώντας να αναλύσουμε τη σύγχρονη δομή του, έχουμε τη φιλοδοξία να προτείνουμε μια λύση διεξόδου από την κρίση. Έγινε προσπάθεια η δομή, οι ιστορικές και θεωρητικές αναφορές και κυρίως το πρωτογενές υλικό να επιτρέπει, όσο είναι δυνατόν αυτό, στον αναγνώστη που αγωνιά για τις εξελίξεις και αγωνίζεται να παρέμβει, να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Οι αναζητήσεις των εργαζομένων που θα καταλήγουν σε μάχιμα συμπεράσματα για την πολιτική και ταξική πάλη πρέπει να τροφοδοτούνται με κάθε τρόπο. Άλλωστε αυτοί είναι η ελπίδα του κόσμου.
| Εκδότης : | IWRITE |
| Σελίδες : | 576 |
| ISBN : | 978-618-80122-4-0 |
| Σχήμα : | 16Χ23 |
| Μήνας έκδοσης : | Δεκέμβριος |
| Έτος έκδοσης : | 2012 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Περισσότερα -
METALΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ
Περισσότερα -
666 ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΑΡ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΣΤΙ
Περισσότερα -
VOCI D ITALIA 1 20%ΕΚΠΤ
Περισσότερα -
ΔΙΟΝΥΣΟΣ
Περισσότερα -
Ο ΛΟΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΤΟΥ
Περισσότερα -
ΣΕΤ ΚΟΥΒΕΡΛΙ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ KING SIZE RYTHM...
Περισσότερα -
ΔΟΞΑΣΤΑΡΙΟΝ ΙΑΚΩΒΟΥ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΟΥ ΤΟΜΟΣ Β
Περισσότερα -
ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ 1944
Περισσότερα -
ΑΝΤΙΚΑΙΑΔΑΣ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


