ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ 108041805
Εξαντλημένο
Η Μάγια Μπάριτς και η Βάσω Ψαράκη γνωρίστηκαν στο 26ο Συνέδριο της ΙΒΒΥ (Διεθνής Οργάνωση Βιβλίου για τη Νεότητα) στο Νέο Δελχί, στην Ινδία, το Σεπτέμβριο του 1998. Η γνωριμία έγινε φιλία και κατέληξε σε συνεργασία.
Το 1999 στο Ελσίνκι κυκλοφόρησε από το φιλανδικό εκδοτικό οίκο Lasten Keskus το βιβλίο "Joen Laulu".
Μια ιστορία της Μάγια Μπάριτς με εικονογράφηση της Βάσως Ψαράκη. Τώρα, δύο χρόνια μετά, από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορεί στην Ελλάδα αυτό το βιβλίο με τίτλο "Το τραγούδι του ποταμού". Πρωταγωνιστές του παραμυθιού ένα γέρικο δέντρο, ένα πουλί και δυο ποντικάκια, ο Ίβαρι και η Αμάλια.
Είναι μια τρυφερή ιστορία φιλίας και αγάπης που ξετυλίγεται δίπλα σ ένα ποτάμι. Γεμάτες τρυφερότητα και οι εικόνες της Βάσως Ψαράκη, μας μεταφέρουν στη μαγική ατμόσφαιρα του φιλανδικού δάσους.
Ηλικίες: 4 έως 8
| Εκδότης : | ΠΑΤΑΚΗ |
| Μετάφραση : | ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ ΜΑΡΙΑ |
| Σελίδες : | 36 |
| ISBN : | 978-960-16-0086-4 |
| Σχήμα : | 21x30 |
| Μήνας έκδοσης : | Φεβρουάριος |
| Έτος έκδοσης : | 2010 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ
Περισσότερα -
ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1991-1996
Περισσότερα -
ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ
Περισσότερα -
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
Περισσότερα -
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ
Περισσότερα -
ΕΚΘΕΣΕΙΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ SUPERGA 2750-BEBJ BABY CLASSIC S0005...
Περισσότερα -
ΠΥΘΙΑΣ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ
Περισσότερα -
Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
Περισσότερα -
Υ.Γ.
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


