ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΜΟΣ Α 108019799

Παράδοση σε 2-3 μέρες

Με την ανάγνωση του βιβλίου αυτού παρέχονται βασικές πληροφορίες που απευθύνονται στους ειδικούς του κλάδου των τροφίμων επιστήμονες και στους ασχολούμενους με το τρόφιμο γενικότερα. Παράλληλα όμως λύνονται και αρκετές απορίες και δίδονται απαντήσεις στον καταναλωτή σε θέματα παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης τροφίμων όπως το κρέας, τα αλλαντικά, οι κονσέρβες, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα μαλάκια και τα μαλακόστρακα.
Μεταξύ άλλων απαντώνται ερωτήματα σχετικά με το ρόλο του κρέατος στην ανθρώπινη διατροφή, για τις διάφορες ασθένειες των ζώων και τι κίνδυνο αποτελούν για τον άνθρωπο, για τη συντήρηση των τροφίμων αυτών, για την καταλληλότητα του κρέατος των πουλερικών, για τα πρόσθετα των τροφίμων (τα γνωστά Ε) και πολλά άλλα.

Είδατε πρόσφατα
-
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥ...
Περισσότερα -
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΚΕΡΟ
Περισσότερα -
ΣΚΛΗΡΟΔΕΡΜΑ
Περισσότερα -
Ο ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΜΗΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧ...
Περισσότερα -
ΠΑΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ-ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Περισσότερα -
FULL BLAST B1+ COMPANION
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |