ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΜΟΣ Α 108019799
Παράδοση σε 2-3 μέρες
Με την ανάγνωση του βιβλίου αυτού παρέχονται βασικές πληροφορίες που απευθύνονται στους ειδικούς του κλάδου των τροφίμων επιστήμονες και στους ασχολούμενους με το τρόφιμο γενικότερα. Παράλληλα όμως λύνονται και αρκετές απορίες και δίδονται απαντήσεις στον καταναλωτή σε θέματα παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης τροφίμων όπως το κρέας, τα αλλαντικά, οι κονσέρβες, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα μαλάκια και τα μαλακόστρακα.
Μεταξύ άλλων απαντώνται ερωτήματα σχετικά με το ρόλο του κρέατος στην ανθρώπινη διατροφή, για τις διάφορες ασθένειες των ζώων και τι κίνδυνο αποτελούν για τον άνθρωπο, για τη συντήρηση των τροφίμων αυτών, για την καταλληλότητα του κρέατος των πουλερικών, για τα πρόσθετα των τροφίμων (τα γνωστά Ε) και πολλά άλλα.
Είδατε πρόσφατα
-
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥ...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NIKE JR MERCURIAL VICTORY III TF ΜΑΥ...
Περισσότερα -
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΑΤΩΝ TRIXIE ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ME CATNIP 7 ...
Περισσότερα -
ΣΠΙΤΙ TRIXIE JESPER ΓΙΑ ΙΝΔΙΚΟ ΧΟΙΡΙΔΙΟ (32X1...
Περισσότερα -
ΑΜΦΙΛΥΚΗ
Περισσότερα -
ΡΟΛΟΙ PARIS HILTON ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ/ΣΑΤΕΝ Λ...
Περισσότερα -
ΦΟΥΛΑΡΙ BENETTON FREE SPIRIT ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ (6-1...
Περισσότερα -
ΑΛΓΕΒΡΑ 4ΗΣΔΕΣΜΗΣ=ΠΙΝ/ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ASICS GEL-PULSE 15 ΜΠΛΕ
Περισσότερα -
ΜΠΛΟΥΖΑ JACK & JONES 12269831 JJHAWAII TEE SS...
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


