ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΜΟΣ Α 108019799
Παράδοση σε 2-3 μέρες
Με την ανάγνωση του βιβλίου αυτού παρέχονται βασικές πληροφορίες που απευθύνονται στους ειδικούς του κλάδου των τροφίμων επιστήμονες και στους ασχολούμενους με το τρόφιμο γενικότερα. Παράλληλα όμως λύνονται και αρκετές απορίες και δίδονται απαντήσεις στον καταναλωτή σε θέματα παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης τροφίμων όπως το κρέας, τα αλλαντικά, οι κονσέρβες, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα μαλάκια και τα μαλακόστρακα.
Μεταξύ άλλων απαντώνται ερωτήματα σχετικά με το ρόλο του κρέατος στην ανθρώπινη διατροφή, για τις διάφορες ασθένειες των ζώων και τι κίνδυνο αποτελούν για τον άνθρωπο, για τη συντήρηση των τροφίμων αυτών, για την καταλληλότητα του κρέατος των πουλερικών, για τα πρόσθετα των τροφίμων (τα γνωστά Ε) και πολλά άλλα.
Είδατε πρόσφατα
-
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥ...
Περισσότερα -
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΙΖΩΣΑΜΕ
Περισσότερα -
ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
Περισσότερα -
ΛΕΞΙΚΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
Περισσότερα -
ΜΙΚΡΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΚΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ESITO CAT III TRAINER JR ΧΡΥΣΟ
Περισσότερα -
ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ NEFF B47CR22G0
Περισσότερα -
ΤΟΝΤΟΡ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΦΡΑΜΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ
Περισσότερα -
ΣΟΡΤΣ NIKE SPORTSWEAR ΜΠΛΕ/ΛΑΙΜ (S)
Περισσότερα -
ΠΕΔΙΛΑ CAMPER TWINS K800374-003 ΑΣΗΜΙ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


