ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ 108176377

Παράδοση σε 4-6 μέρες

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ VALDAI 2021
Με αφορμή την 18η ετήσια Σύνοδο της Λέσχης Βαλντάι (18-21.10.2021), με θέμα: "Οι Παγκόσμιες Ανακατατάξεις στον 21ο αιώνα: Το Άτομο, οι Αξίες και το Κράτος", και τη συνάντηση του Βλαντίμιρ Πούτιν με τα μέλη και τους προσκεκλημένους, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας εκφώνησε μια βαρυσήμαντη ομιλία. Μέσα από αυτήν, αλλά και τις ερωταπαντήσεις που επακολούθησαν, με τον περιεκτικό και ουσιαστικό λόγο του, ξεδιπλώνονται οι σκέψεις του και αναδεικνύεται η διεισδυτική και αναλυτική οπτική του θεώρηση, επιτρέποντας στον αναγνώστη να γνωρίσει τις απόψεις του για τον σημερινό κόσμο.
Η θεματολογία της Συνάντησης έδωσε την ευκαιρία να διατυπωθούν οι αντιλήψεις του Προέδρου Πούτιν, αναφορικά με πλήθος ζητημάτων, που απαιτούν μια φιλοσοφική προσέγγιση, μια ευαισθησία και ένα υψηλό επίπεδο αισθητικής και κριτικής σκέψης.
Ζητήματα, που είτε έχουν προκλητικά αποσυρθεί από τον δημόσιο διάλογο, είτε έχουν παγιωθεί εντέχνως παραποιημένα, αλλά συνδέονται άμεσα με την ανθρώπινη ύπαρξη και την ποιότητα ζωής, την ηθική και πνευματική εξέλιξη της κοινωνίας, ανασύρονται με γλαφυρό τρόπο και ανθρωπιά, για να αποτελέσουν αντικείμενο προβληματισμού και οραματισμού.
Με έντιμη ευθύτητα και απλότητα ανάγονται στη πολιτική τους διάσταση, παρασύροντας το ενδιαφέρον του αναγνώστη στην ουσία των προβλημάτων της καθημερινής πραγματικότητας.
Το σπάνιο αυτό υλικό, με τη σφραγίδα της αποκτημένης με έμπρακτο και αποτελεσματικό έργο εμπειρίας, αναδεικνύεται σε έναν λόγο - αντίλογο στη σημερινή στείρα, γενικόλογη πολιτικολογία, τη δημαγωγία και την επαναλαμβανόμενη φλυαρία των "αναλύσεων".
Αποτελώντας επίσης αυθεντικό ενημερωτικό υλικό για το ρόλο που κατέκτησε και διαδραματίζει η Ρωσική Ομοσπονδία, μια υπερδύναμη στο σύγχρονο πολυπολικό κόσμο, συνιστά έναυσμα για προβληματισμό και οραματισμό, με την ελπίδα ότι η απειλητική δυστοπία δεν είναι μονόδρομος, γιατί μπορεί πράγματι να υπάρξει ένα καλύτερο μέλλον για όλη την ανθρωπότητα.

Εκδότης : | ΚΟΡΟΝΤΖΗΣ |
Σελίδες : | 118 |
ISBN : | 978-618-5042-81-3 |
Σχήμα : | 14Χ21 |
Μήνας έκδοσης : | Δεκέμβριος |
Έτος έκδοσης : | 2021 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ
Περισσότερα -
BIKINI BRIEF SLOGGI SWIM NAVY SHIMMER MINI ΜΠ...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΕΔΙΛΑ ASTER OKAY 688450 ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ/...
Περισσότερα -
T-SHIRT NAME IT 13227494 NMMVILASSE ΣΚΟΥΡΟ ΜΠ...
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ CHATEAU GUIRAUD 1ER CRU CLASSE 2001 ΧΡΥ...
Περισσότερα -
ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
Περισσότερα -
ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ SPIRELLA GEMMA ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΓΚΡΙ 10.6...
Περισσότερα -
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ASICS GEL-PULSE 14 ΜΠΕΖ/ΧΡΥΣΟ
Περισσότερα -
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |