ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΠΗ 108074811
Παράδοση σε 4-6 μέρες
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ
Η πρώτη έκδοση αυτής της σημαντικής δουλειάς βοήθησε μια γενιά κλινικών γιατρών να κατανοήσει αφενός γιατί η υποτροπή είναι τόσο συνηθισμένη για όσους βρίσκονται στο στάδιο της θεραπείας από προβλήματα εξαρτητικής συμπεριφοράς, και αφετέρου τι μπορεί να γίνει για να επανέλθουν και να παραμείνουν στα πλαίσια της θεραπείας.
Η αναθεωρημένη και ενημερωμένη δεύτερη έκδοση φέρνει στο φως όλα τα καινούργια στοιχεία, ενσωματώνοντας τις ενδιαφέρουσες εξελίξεις που σημειώθηκαν τις δύο τελευταίες δεκαετίες στην έρευνα και την πρακτική.
Το βιβλίο παρουσιάζει μια βελτιωμένη εκδοχή του μοντέλου περί πρόληψης της υποτροπής των συγγραφέων, που έχει ασκήσει πολύ μεγάλη επιρροή, παρέχοντας την πλέον σύγχρονη γνώση στους γιατρούς και τους φοιτητές τού σήμερα. Σε αντίθεση με τη θεωρία «όλον ή ουδέν», αυτή δηλαδή που υποστηρίζει ότι είτε κάποιος είναι «καθαρός» και επομένως καλά, είτε όχι, οι συγγραφείς του πρωτοποριακού αυτού βιβλίου επιτρέπουν την αναγνώριση ότι υπάρχουν και «γκρίζες ζώνες» στην προσπάθεια ενός ατόμου να απεξαρτηθεί.
| Εκδότης : | ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ |
| Μετάφραση : | ΒΟΥΛΓΑΡΔΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ |
| Σελίδες : | 452 |
| ISBN : | 978-960-368-409-1 |
| Σχήμα : | 23Χ16 |
| Σειρά : | Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ |
| Έτος έκδοσης : | 2008 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΠΗ
Περισσότερα -
ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ
Περισσότερα -
ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΣΟΥΚΕ
Περισσότερα -
ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΕΝΑΣ ΨΑΡΑΣ ΔΥΟ ΟΝΕΙΡΑ
Περισσότερα -
ΜΑΓΙΣΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ
Περισσότερα -
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
Περισσότερα -
ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Περισσότερα -
ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ADOBE CREATIVE CLOUD ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ...
Περισσότερα -
Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ Η ΠΑΛΙΑ
Περισσότερα -
Ο ΛΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


