ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΕΥΕΣΩΝ 108214351
Παράδοση σε 2-3 μέρες
Πόσο αλάτι χρειάζεται για να πεις μια ιστορία;
Πόσο πιπέρι για να τη νοστιμίσεις;
Γιατί, αγαπητοί συνδαιτυμόνες, η γεύση, όπως και η ζωή, θέλει ισορροπία!
Ο Θανάσης Πέτρου, με το χαρακτηριστικό του ύφος και το αιχμηρό του χιούμορ, φτιάχνει ένα γευστικό ταξίδι μέσα από τις πρώτες ύλες της καθημερινότητας, από το αλάτι και το πιπέρι μέχρι τα θαλασσινά, τα όσπρια και τα γλυκά. Κάθε σελίδα είναι ένα μικρό σκίτσο ζωής, μια συνταγή που δεν χρειάζεται ζύγισμα, αλλά συναίσθημα, μνήμη και φαντασία.
Στις σελίδες αυτού του βιβλίου η κουζίνα μετατρέπεται σε σκηνή. Οι γεύσεις αποκτούν φωνή, οι μυρωδιές στήνουν διάλογο με την ιστορία, και το βλέμμα του δημιουργού μάς θυμίζει ότι η τροφή δεν είναι απλώς ανάγκη, αλλά πολιτισμός, ποίηση και αφήγηση.
Ένα πρωτότυπο graphic cookbook που συνδυάζει τέχνη, χιούμορ και… μπουκιές. Μια εικονογραφημένη ωδή στις μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, εκεί όπου η μαγειρική συναντά τη μνήμη και η τροφή το πιάτο της!
| Εκδότης : | ΟΞΥ |
| Σελίδες : | 104 |
| ISBN : | 978-618-236-311-9 |
| Σχήμα : | 21Χ29 |
| Μήνας έκδοσης : | Ιανουάριος |
| Έτος έκδοσης : | 2026 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΕΥΕΣΩΝ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


