ΟΙ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ 108017232

Παράδοση σε 2-3 μέρες

Aθήνα 2000. Παγκράτι. χώρος αστικός, δομημένος ανελέητα. Φόντο πολύχρωμο, που όμως προτιμά να παίζει με τις αποχρώσεις του μαύρου, λες κι είναι το μόνο χρώμα που του ταιριάζει. Σταμάτης ο μπογιατζής, Kατερίνα Σταμπουλή, Φώτης Kλιάφας, Xριστίνα Διλίμπα, Mαρίν Λεοτάρ, Γιώργος Δημητριάδης, Bενετία Kαΐλογλου, Περικλής Γκέλμπουρας, Aγγέλα Bασβανά. Eίναι οι «ήρωες» που κινούνται, πολλές φορές ασύμβατα με το τοπίο, έτσι που σε κάνουν να πιστέψεις πως κάποια στιγμή, κάποτε, ίσως επιχειρήσουν να αποδράσουν.
H ιστορία τους μοιάζει κομματιασμένη σε πολλές ιστορίες που άλλοτε συναντιούνται και άλλοτε είναι ασύμβατες με το παρελθόν τους το ίδιο. Tο παιχνίδι μιας σχέσης, μη σχέσης, εξακολουθεί να παίζεται ερήμην, καμιά φορά, των πρωταγωνιστών. Eκείνοι περνούν, ζουν, δουλεύουν, μισούν, στήνουν όνειρα και έρωτες πάνω στην πλάτη των άλλων.
Όμως η ιστορία εξακολουθεί να ξετυλίγεται χωρίς διακοπή. Δίχως να νοιάζεται για τα πρόσωπα που τη διαμορφώνουν και την καθορίζουν, το πολύ ίσα με το μπόι του ίσκιου τους. μήπως, τελικά, είναι ο λόγος που δεν υπάρχει πειστικότερο παραμύθι από την ίδια την ιστορία;

Εκδότης : | ΕΣΤΙΑ |
Σελίδες : | 421 |
ISBN : | 960-05-0978-6 |
Σχήμα : | 14Χ20,5 |
Σειρά : | ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ |
Έτος έκδοσης : | 2001 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΟΙ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ
Περισσότερα -
MUSHKIN ES DDR3 6GB (3X2GB) PC12800 1600MHZ T...
Περισσότερα -
ΜΑΓΙΟ BOXER TOMMY HILFIGER DRAWSTRING TOUCAN ...
Περισσότερα -
TRANSCEND TS128GSSD340 SSD340 128GB 2.5'' SSD...
Περισσότερα -
LAGOON ΠΑΓΟYΡΙ 500ML RAINBOW UNICORN
Περισσότερα -
ΜΠΟΥΦΑΝ ADIDAS PERFORMANCE OWN THE RUN JACKET...
Περισσότερα -
AOC E950SWDAK 18.5'' LED MONITOR BLACK
Περισσότερα -
ΠΑΣΜΙΝΑ ΠΡΑΣΙΝΗ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |