Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 108205592
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Η νουβέλα που ενέπνευσε το ομώνυμο, βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες film noir του Κάρολ Ριντ, με πρωταγωνιστές τους Όρσον Ουέλς και Τζόζεφ Κότεν.
«Κοίτα» του είπε ο Χάρι, «κοίτα εκεί κάτω. Θα αισθανόσουν πραγματικά οίκτο, αν μια απ’ αυτές τις κηλίδες έπαυε να κινείται για πάντα; Αν σου έλεγα πως θα είχες είκοσι χιλιάδες λίρες για κάθε κηλίδα που θα σταματούσε, στ’ αλήθεια, παλιόφιλε, θα μου ’λεγες να κρατήσω τα λεφτά μου – χωρίς δισταγμό;»
Με κύριο χαρακτηριστικό την αγωνία, στο κέντρο ενός σκληρού κόσμου, οι ήρωες του Γκράχαμ Γκριν διαλέγουν ή οδηγούνται σε σύγκρουση με τον αμοραλισμό της εξουσίας ή και του ατόμου.
Ένα θρίλερ γεμάτο σασπένς, συντελεστές διαλεγμένους από την παλέτα της ιστορίας, ένα απόλυτα κυνικό και σύγχρονο δράμα, μία από τις καλύτερες ταινίες που έγιναν ποτέ.
| Εκδότης : | ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ |
| Σελίδες : | 152 |
| ISBN : | 978-960-322-703-8 |
| Σχήμα : | 14Χ21 |
| Μήνας έκδοσης : | Ιανουάριος |
| Έτος έκδοσης : | 2024 |
Είδατε πρόσφατα
-
Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Περισσότερα -
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ
Περισσότερα -
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΟΛΥ
Περισσότερα -
Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΥΡΙΤΙΟΥ
Περισσότερα -
ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΗ ΧΟΒΟΛΗ
Περισσότερα -
ΝΕΑ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΜΟΣ 1ΟΣ
Περισσότερα -
Η ΣΦΙΓΓΑ
Περισσότερα -
ΤΥΠΙΚΟΝ
Περισσότερα -
FUN SKILLS EXAM PACK STUDENTS BOOK LEVEL 2 (+...
Περισσότερα -
Η ΚΛΕΙΩ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


