\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(108171545)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το βιβλίο των K.R. Matthews, K.E. Kniel, T.J. Montville είναι ένα διεθνώς καταξιωμένο βιβλίο-ορόσημο στον χώρο της Μικροβιολογίας Τροφίμων, που περιγράφει με αναλυτικό, επιστημονικά τεκμηριωμένο, αλλά και γλαφυρό τρόπο, τις σημαντικότερες επιστημονικές εξελίξεις, τα τεχνολογικά επιτεύγματα και τις ερευνητικές αναζητήσεις στον τομέα της Μικροβιολογίας Τροφίμων, φροντίζοντας για την εμπέδωση των σημαντικότερων θεμάτων, μέσα από πλούσιο οπτικό συνοδευτικό υλικό (φωτογραφίες, διαγράμματα, εικόνες, σχόλια, ένθετα πλαίσια κειμένου), περιλαμβάνοντας παράλληλα περιλήψεις, μαθησιακούς στόχους και ερωτήσεις κριτικής σκέψης για κάθε κεφάλαιο. Η 4η έκδοση αυτού του βιβλίου, αποτελεί ένα πολύτιμο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο της σύγχρονης Μικροβιολογίας Τροφίμων για τους φοιτητές, καθώς και τους διδάσκοντες των Ελληνικών Πανεπιστημίων, αλλά και βιβλίο αναφοράς για αυτή την εφαρμοσμένη και με πολλές προεκτάσεις επιστήμη. Αποτελεί ένα χρήσιμο εγχειρίδιο σε οποιονδήποτε ασχολείται με τα τρόφιμα στα πλαίσια της επιστήμης ή/και της παραγωγής, επεξεργασίας και διακίνησης τροφίμων, και θέλει να εντρυφήσει στους παθογόνους, αλλοιογόνους, αλλά και τεχνολογικά ωφέλιμους (ή και προβιοτικούς) μικροοργανισμούς των τροφίμων (βακτήρια, μύκητες, ιούς και παράσιτα), εντάσσοντας με το βέλτιστο δυνατό τρόπο τις θεωρητικές γνώσεις της Μικροβιολογίας στο σύγχρονο και απαιτητικό περιβάλλον της Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|