ΜΙΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΦΙΛΙΑ 108115756
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Η Ρήνεια, το ακατοίκητο κυκλαδονήσι που γειτονεύει με τη Δήλο και τη Μύκονο, έπαιξε στα χρόνια του Πελοποννησιακού Πολέμου έναν ασυνήθιστα σπουδαίο ρόλο.
Για να μείνει αλησμόνητη στον χρόνο η συναρπαστική ιστορία του νησιού, ο γερο-Γιακουμής φυτεύει έναν Αθάνατο τον οποίο, λόγω του παράξενου κύκλου της ζωής του, θεωρεί κατάλληλο για τον σκοπό αυτό.
Το αγκαθωτό φυτό με τα γαλάζια φύλλα, αν και φοβάται στην αρχή πως δεν θα καταφέρει να γίνει σύμβολο αθανασίας, κατορθώνει τελικά να δώσει το πολύτιμο αντάλλαγμα που εκείνη του ζητάει, χάρη στη βοήθεια της κληματσίδας Αγράμπελης, που ριζώνει κοντά του και γίνονται με τον καιρό φίλοι καλοί. Η φιλία των δυο φυτών παραμένει ως σήμερα αλώβητη από τον χρόνο γιατί τρέφεται με μοίρασμα και στηρίζεται στην αγάπη.
«Οι φίλοι είναι κεφάλαιο ζωής. Η προσφορά και η ανιδιοτέλεια κάνουν το άνθος της φιλίας θαυμαστό και πολύτιμο».
| Εκδότης : | ΣΑΒΒΑΛΑΣ |
| Σελίδες : | 80 |
| ISBN : | 978-960-493-263-4 |
| Σχήμα : | 16Χ23 |
| Σειρά : | ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ |
| Μήνας έκδοσης : | Φεβρουάριος |
| Έτος έκδοσης : | 2014 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΜΙΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΦΙΛΙΑ
Περισσότερα -
ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
Περισσότερα -
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Περισσότερα -
ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΩΤΕΣ
Περισσότερα -
ΤΡΙΓΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Περισσότερα -
99+1 ΚΙΚΟΥΤΙ
Περισσότερα -
ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ
Περισσότερα -
ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ 1939-1944
Περισσότερα -
Η ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΛΑ
Περισσότερα -
ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


