ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ 108034844
Παράδοση σε 2-3 μέρες
ΠΩΣ ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ
Ήμουν η γυναίκα ενός στρατευμένου στο όνομα του Αλλάχ
Η συγκλονιστική μαρτυρία μιας γυναίκας που βρέθηκε παγιδευμένη στα "δίχτυα" του θρησκευτικού φανατισμού, ζώντας -δίχως αρχικά να το γνωρίζει- δίπλα σε έναν άνθρωπο που ήταν στρατευμένος στην Αλ-Κάιντα.
Στο βιβλίο της η Ντόρις Γκλουκ, περιγράφει τις αγωνιώδεις προσπάθειές της να ξεφύγει από τον θανάσιμο ιστό στον οποίο βρέθηκε μπλεγμένη εν αγνοία της.
Μια ιστορία που ο αναγνώστης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα.
"Ξέρω ότι ο αγώνας μας είναι δίκαιος και τον ζητά ο Θεός, γι' αυτό δεν πρόκειται να σταματήσω ποτέ".
"Ο αγώνας σου", ούρλιαξα, "ο δικός σου αγώνας. Εγώ δεν θέλω πόλεμο στον οποίο πεθαίνουν αθώοι, ούτε είναι αλήθεια πως τον ζητά ο Θεός".
Ο Ομάρ μού απάντησε με μια ρήση από το Κοράνιο: "Ο θάνατος των απίστων επιτρέπεται, γιατί είναι εχθροί του Θεού".
Είδατε πρόσφατα
-
ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ
Περισσότερα -
ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ-ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
Περισσότερα -
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
Περισσότερα -
SENSE & SENSIBILITY /PENGLISH 3
Περισσότερα -
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ
Περισσότερα -
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
Περισσότερα -
ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ
Περισσότερα -
SOUNDTRACKS Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ
Περισσότερα -
ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Περισσότερα -
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΥΧΟΣ 54
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


