ΜΑΥΡΕΣ ΟΧΙΕΣ ΜΑΣ ΖΩΣΑΝΕ 108087399

Εξαντλημένο
Ένα πτώμα εξαφανίζεται από νοσοκομείο της Αθήνας.
Ένας ταξίαρχος πεζικού μένει έγκυος, ενώ μια τραβεστί κατακρεουργείται σ' ένα υπόγειο πολυκατοικίας στην Κυψέλη. Εκεί κατοικούν: ένας Φιλιππινέζος χασάπης σκύλων, ένας Γεωργιανός παρασκευαστής σκευασμάτων τεστοστερόνης για ντόπινγκ, καθώς και δυο γιατροί που ειδικεύονται σε αλλαγές φύλου. Κόκαλα Αφροαμερικανών εισάγονται μαζικά από την Αλαμπάμα, ενώ αλεσμένα κρέατα στέλνονται στο Λονδίνο με το κάργκο της Ολυμπιακής ή σκορπίζονται στο Ιόνιο. Έργα διεστραμμένων δολοφόνων; Πειράματα νοσταλγών του Μέγκελε; Εμπόριο οργάνων για μεταμοσχεύσεις; Διακίνηση λειψάνων από μοναχούς; Δράση σατανιστών; Τρομοκρατικές ενέργειες; Ξεκαθάρισμα μαφιόζικων λογαριασμών; Εμπλοκή αστυνομίας, Λιμενικού, Σκότλαντ Γιαρντ, FBI, Υπουργείου Υγείας, Εκκλησίας, αλλά και των καναλιών.
Τηλεντετέκτιβ, εγκληματολόγοι, κρυφοκαμεράκηδες, ψυχολόγοι, αστρολόγοι, σεξολόγοι, Ινδοί δότες νεφρών, νεκροπομποί, ακόμα και πραγματογνώμονες θαυματουργών λειψάνων.
Ο αστυνόμος Κωσταβάρας και οαρχιφύλακας Θρουμουλόπουλος αναλαμβάνουν την πιο μακάβρια υπόθεση της καριέρας τους. Θα κατορθώσουν όμως να τη διαλευκάνουν;
Ο Γιώργος Δενδρινός με το οξύ του χιούμορ που τον έκανε τόσο δημοφιλή συνθέτει ένα σπαρταριστό μυθιστόρημα που σατιρίζει τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Είδατε πρόσφατα
-
ΜΑΥΡΕΣ ΟΧΙΕΣ ΜΑΣ ΖΩΣΑΝΕ
Περισσότερα -
Η ΠΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
Περισσότερα -
ΟΜΠΡΕΛΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ GUY LAROCHE 8502 ΓΑΛΑΖΙΟ
Περισσότερα -
ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ
Περισσότερα -
ΚΡΑΝΟΣ GREX G6.2 K (S)PORT 10 FLAT BLACK (XXL...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ SALOMON ALPHAGLIDE ΜΠΛΕ/ΛΕΥΚΟ
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ REEBOK ROYAL CLASSIC JOGGER 2.0 ΜΠΛΕ...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |