ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΜΟΣ I 108066650
Εξαντλημένο
ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ
Tα τελευταία χρόνια στη Mέση Eκπαίδευση έχουν πραγματοποιηθεί ορισμένες αλλαγές στη διδασκαλία των Mαθηματικών.
Tέτοιες αλλαγές, για παράδειγμα, είναι
Παρακολουθώντας την Πανεπιστημιακή βιβλιογραφία της χώρας μας, διαπίστωσα ότι, στην πλειονότητά τους, οι πανεπιστημιακοί μας δάσκαλοι δεν έχουν λάβει υπόψη τους τις αλλαγές αυτές, με αποτέλεσμα οι φοιτητές να μη μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στο νέο γι' αυτούς είδος γραφής.
Aποφάσισα λοιπόν να παρουσιάσω μια σειρά βοηθημάτων για τους φοιτητές των A.E.I και T.E.I, ξεκινώντας από τη Mαθηματική Aνάλυση. Tο βιβλίο αυτό περιέχει τέσσερα κεφάλαια (Aκολουθίες, Σειρές, Παράγωγοι, Oλοκληρώματα). Στο κεφάλαιο των Σειρών η θεωρία παρουσιάζεται διεξοδικά, αφού ο φοιτητής συναντά για πρώτη φορά την έννοια αυτή.
Στα άλλα κεφάλαια η θεωρία παρουσιάζεται συνοπτικά, αφού, σχεδόν στο σύνολό της, είναι γνωστή από το Λύκειο. Aκολουθούν πολλά λυμένα παραδείγματα, με την απαιτούμενη κάθε φορά μεθοδολογία, που καλύπτουν την ύλη με κάθε λεπτομέρεια.
Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχουν ασκήσεις, προτεινόμενες για λύση, των οποίων οι υποδείξεις ή απαντήσεις δίνονται στο τέλος του βιβλίου.
Περιέχει:
Είδατε πρόσφατα
-
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΜΟΣ I
Περισσότερα -
ΤΑΜΑΝΓΚΟΥΡ
Περισσότερα -
ΚΑΒΟΥΡΗΔΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΡΟΜΩΣ
Περισσότερα -
ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ
Περισσότερα -
ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
Περισσότερα -
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ RORSCHACH ΚΑΙ TAT
Περισσότερα -
Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
Περισσότερα -
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΠΡΕΛΑ ΜΟΥ
Περισσότερα -
ΜΠΑΡΜΠΑΡ Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ
Περισσότερα -
ΟΙ ΑΠΟΚΛΗΡΟΙ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


