ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Ι 108062970
Κατόπιν παραγγελίας από 24/8
Τα βιβλία θα είναι κανονικά διαθέσιμα από τις 24/8.
Το εγχειρίδιο αυτό αποτελείτο πρώτο βήμα για αυτούς που επιθυμούν να ασχοληθούν με την εκμάθηση της γλώσσας και τους βοηθά να δουλέψουν αυτόνομα και δημιουργικά σε ό,τι αφορά την εξοικείωση τους με τη δομή της ιταλικής γλώσσας.
Γι' αυτόν το λόγο γίνεται μια σύντομη εισαγωγή στη γλώσσα. Τα κείμενα που έχουν επιλεγεί είναι απλά και κατανοητά σε όσους έχουν αποκτήσει βασικές γνώσεις στο Α΄ Επίπεδο της γλώσσας. Τόσο οι λεξιλογικές ασκήσεις όσο και αυτές κατανόησης και παραγωγής γραπτού και προφορικού λόγου, συμβάλλουν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων κατανόησης των κειμένων στην ιταλική και ταυτόχρονα στη γενικότερη βελτίωση της γνώσης της γλώσσας.
Στόχος είναι να δοθούν, οι απλούστεροι και πρακτικότεροι κανόνες της ιταλικής γλώσσας, ώστε ο ενδιαφερόμενος με την εργασία του και το αίσθημα της ευθύνης που πρέπει να νοιώθει κάθε πνευματικός άνθρωπος απέναντι στον εαυτό του, να έχει ένα χρήσιμο εργαλείο, που θα τον βοηθήσει και θα τον διευκολύνει να αναπτύξει την πρωτοβουλία, την πρωτοτυπία και τη δυνατότητα στην εκμάθηση της γλώσσας, όχι όμως δίνοντας του έτοιμη λύση για τα προβλήματα του, μα βοηθώντας τον να βρει τρόπο να τα υπερνικήσει.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
| Εκδότης : | UNIVERSITY STUDIO PRESS |
| Σελίδες : | 186 |
| ISBN : | 978-960-12-1615-7 |
| Σχήμα : | 24x17 |
| Μήνας έκδοσης : | Ιούνιος |
| Έτος έκδοσης : | 2007 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Ι
Περισσότερα -
ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Περισσότερα -
ΧΡΩΜΑΤΙΖΩ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Περισσότερα -
Η ΚΟΥΝΙΑ
Περισσότερα -
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ
Περισσότερα -
ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ
Περισσότερα -
PABLO ΚΑΙ SPLASH 1 ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
Περισσότερα -
Η ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
Περισσότερα -
ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ
Περισσότερα -
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΑΠΟΥ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


