ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ DIGITAL ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 108171771
Κατόπιν παραγγελίας από 24/8
73.98 €
Ελάχιστη 30 ημερών 82.20€
Προτεινόμενη λιανική 82.20 €
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Προστέθηκε
Συνέχεια στο καλάθι >
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ DIGITAL ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
108171771
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Λόγω καλοκαιριού οι παραδόσεις των βιβλίων μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την διαθεσιμότητα των εκδοτών.
Τα βιβλία θα είναι κανονικά διαθέσιμα από τις 24/8.
Αναλύει την έννοια και τη σημασία του μάρκετινγκ για την οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα.
Είναι η μηχανή του τρένου, που λέγεται επιχείρηση.
Δίνει την ελληνική υπόσταση του μάρκετινγκ μέσα από παραδείγματα και περιπτώσεις, που έχουν άμεση σχέση με την ελληνική επιχείρηση. Δείχνει με κατανοητό τρόπο ότι η διαφορά μεταξύ επιτυχημένων και αποτυχημένων επιχειρήσεων οφείλεται σε αυτό που ονομάζεται ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Αυτό αποτελεί το επίκεντρο της στρατηγικής μάρκετινγκ και του βιβλίου.
Αποδεικνύει ότι ο καταναλωτής ενδιαφέρεται κυρίως για τα οφέλη που θα έχει ο ίδιος και όχι για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του προϊόντος ή της υπηρεσίας. Πέραν από το θεωρητικό πλαίσιο του μάρκετινγκ που είναι προσαρμοσμένο σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της εποχής μας, το βιβλίο αναφέρεται σε τέσσερις τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που είναι:
Το Μάρκετινγκ Υπηρεσιών για επιχειρήσεις και μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, Το Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων, το Βιομηχανικό Μάρκετινγκ και το Διεθνές Μάρκετινγκ. Το μάρκετινγκ της νέας εποχής ενσωματώνει τις ψηφιακές τεχνολογίες και εισέρχεται στην πέμπτη κατά σειρά εξέλιξής του, που ονομάζεται: «ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ». Η αναγνώριση αυτή θεωρείται ως καινοτομία του βιβλίου, Για αυτό η παρούσα έκδοση ανέλαβε το πρωτοποριακό εγχείρημα να συμπεριλάβει σε έναν μόνο τόμο τις απαραίτητες γνώσεις από τα πεδία του παραδοσιακού και του ψηφιακού μάρκετινγκ, τις οποίες πρέπει να συνδυάζει στην πράξη ένα στέλεχος ή ένας επαγγελματίας του μάρκετινγκ. Το βιβλίο προσφέρεται για e-class (διδασκαλία από το σπίτι). Συνοδεύεται από πλούσιο υποστηρικτικό υλικό για τον διδάσκοντα. Επίσης, θα δοθεί έτοιμο υλικό σε ηλεκτρονική μορφή για τις εξετάσεις εξαμήνου για τον καθηγητή.
Τα βιβλία θα είναι κανονικά διαθέσιμα από τις 24/8.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
Στο Α΄ Μέρος
Είναι η μηχανή του τρένου, που λέγεται επιχείρηση.
Δίνει την ελληνική υπόσταση του μάρκετινγκ μέσα από παραδείγματα και περιπτώσεις, που έχουν άμεση σχέση με την ελληνική επιχείρηση.
Αποδεικνύει ότι ο καταναλωτής ενδιαφέρεται κυρίως για τα οφέλη που θα έχει ο ίδιος και όχι για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του προϊόντος ή της υπηρεσίας.
Το Μάρκετινγκ Υπηρεσιών για επιχειρήσεις και μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, Το Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων, το Βιομηχανικό Μάρκετινγκ και το Διεθνές Μάρκετινγκ.
Στο Β΄ Μέρος
Η παρούσα έκδοση με την πληρότητα της ύλης, τη σύγχρονη παρουσίαση του περιεχομένου, τη λογική ροή, το πλήθος των παραδειγμάτων και την κατανοητή γλώσσα που χρησιμοποιεί, μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο και περιεκτικό εργαλείο μάθησης για σπουδαστές, στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ

Είδατε πρόσφατα
-
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ DIGITAL ΜΑΡΚΕΤΙΝΓ...
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


