\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΚΡΑΣΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΡΑΜΠΕΛΙΑ ''SINGLE VINEYARD" ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ 2021 ΛΕΥΚΟ 750M
(142012196)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κρασί από ένα επιλεγμένο αμπελοτόπι (single vineyard) σε 1700 αριθμημένες φιάλες. Ο τρύγος έγινε με το χέρι και τα σταφύλια παρέμειναν σε ψυκτικό θάλαμο για 24 ώρες πριν το πιεστήριο. Πραγματοποιήθηκε προ-ζυμωτική κρυο-εκχύλιση για 12 ώρες, μετέπειτα ακολούθησε ευγενική πίεση των στεμφύλων και ζύμωση υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία (16-19oC) με γηγενείς ζύμες. Το 70% του κρασιού ωρίμασε με τις φίνες οινολάσπες για 12 μήνες σε ανοξείδωτη δεξαμενή ενώ το 30% του κρασιού σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Στην μύτη εντυπωσιάζουν αρχικά τα αρώματα λουλουδιών, έπονται νότες μεσογειακών βοτάνων και κλείνει με αρκετά έντονα ορυκτά στοιχεία. Στο στόμα ισορροπούν η υπέροχη οξύτητα με την διακριτή ορυκτότητα ηφαιστειακού τύπου και την αλμυρότητα. Ο χρόνος στην φιάλη θα το βοηθήσει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Αν η Σαντορίνη είχε περισσότερους οινοπαραγωγούς σαν τον Χαρίδημο Χατζηδάκη τότε η αμπελοκαλλιέργεια στο νησί σίγουρα θα είχε κερδίσει το στοίχημα... Ο Χατζηδάκης ήταν ένας από αυτούς που, με γνώση και διορατικότητα, έδωσαν μια νέα τροπή στα κρασιά της Σαντορίνης, μια φορεσιά μετα-μοντέρνα: αγαπούσε τα παραδοσιακά στυλ των κρασιών αλλά είχε μια ματιά ερευνητική και φιλόδοξη. Ο Χαρίδημος, δυστυχώς και αδίκως, δεν είναι πια μαζί μας. Όμως τα παιδιά του συνεχίζουν το έργο του... Στη Σαντορίνη, ο αμπελώνας δεν προσβλήθηκε ποτέ από φυλλοξήρα. Τα φυτά έχουν σχήμα κουλούρας, φωλιάς, και ποτίζονται από την υγρασία που συγκρατείται κατά τη διάρκεια της νύχτας από το πορώδες, ηφαιστειακό έδαφος. Οι αμπελώνες βρίσκονται στη Σαντορίνη, οι περισσότεροι από αυτούς στην περιφέρεια του χωριού Πύργος Καλλίστης, σε υψόμετρο 100 - 300 μέτρα, με προσανατολισμό νότια νοτιοανατολικά. H παραγωγή οίνων που είναι Προϊόντα Bιολογικής Γεωργίας αποτελεί υποχρέωση για την οικογένεια Xατζηδάκη, γι΄ αυτό από το 1997 ως σήμερα σε κάθε γραμμικό αμπελώνα που φυτεύεται εφαρμόζεται βιολογική καλλιέργεια. Tο ίδιο ισχύει και για τους παλιούς αμπελώνες, ιδιόκτητους ή ενοικιαζόμενους, των οποίων η καλλιέργεια αναδιορθώνεται σε Bιολογική. Το οινοποιείο είναι μέσα στον ιδιόκτητο αμπελώνα της οικογένειας Χατζηδάκη, εντός της ζώνης Σαντορίνη Ονομασίας Προέλευσης Ανωτέρας Ποιότητας. Έχει διαμορφωθεί σε ένα υπάρχον υπόσκαφο κτίσμα (οι παραδοσιακές "σπηλιές" της Σαντορίνης). Το 1997, με πολύ προσωπική εργασία, κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε σε ένα μικρό οινοποιείο. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|