ΚΡΑΣΙ NATUREO NON ALCOHOLIC MIGUEL TORRES 2022 ΛΕΥΚΟ 750ML 142004926

Παράδοση σε 4-6 μέρες

Παράγεται από την ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας και ακολουθείται η κλασική διαδικασία της λευκής οινοποίησης.
Ο τρύγος γίνεται τον Αύγουστο και η ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές με χαμηλή θερμοκρασία ώστε να επιτευχθεί
ένα αρωματικό κρασί. Μια τεχνική που ονομάζεται ''Rotating Cone Column'' χρησιμοποιείται στην συνέχεια για να γίνει
εξαγωγή του αλκοόλ.
Έχει ανοιχτό κρίτινο χρώμα, πλούσια και φρέσκα αρώματα λουλουδιών, από πράσινα
μήλα και ροδάκινα.
Είναι ιδανικό σαν απεριτίφ και συνδυάζεται με όλα τα είδη θαλασσινών και ρύζι.
Σερβίρεται
στους 7-9°C και πίνεται μεσα στο έτος.
Ο οίκος Torres είναι μια από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις στον κόσμο, ακόμα και εκτός κρασιού.
Ο Miguel Torres, μια χαρισματική προσωπικότητα που έχει επηρεάσει σημαντικά την παραγωγή και την φήμη του
Ισπανικού κρασιού, είναι επικεφαλής της εταιρίας. Η φιλοσοφία της βασίζεται στο να παραμείνει μια οικογενειακή
επιχείρηση ώστε να συνεχίσει να εξελίσσεται στον χώρο του ποιοτικού κρασιού και να καθιερωθεί σαν μια από τις
καλύτερες παραγωγικές εταιρείες στον οινικό κόσμο.
Με βαθιά προοδευτικές ιδέες για το κρασί ήταν ο πρώτος που
εγκαταστάθηκε στην Χιλή, 15 χρόνια πριν τον επόμενο, στην Καλιφόρνια και πρόσφατα στην Κίνα, χωρίς να σταματήσει
την ανάπτυξη του στην Ισπανία.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Έχει ανοιχτό κρίτινο χρώμα, πλούσια και φρέσκα αρώματα λουλουδιών, από πράσινα μήλα και ροδάκινα. |
Ποικιλίες : | Moscato |
Γλυκύτητα : | Ξηρό |
Τύπος κρασιού : | Λευκό |
% αλκοόλ : | 0.5% |
Συνοδεύει : | Είναι ιδανικό σαν απεριτίφ και συνδυάζεται με όλα τα είδη θαλασσινών και ρύζι. |
Φύλαξη - Παλαίωση : | Πίνεται φρέσκο |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 7-9°C |
Μέγεθος φιάλης : | 750ml |
Παραγωγός : | Miguel Torres |
Περιοχή : | Catalunya |
Αμπελώνες : | Τα σταφύλια συλλέγονται πριν από την ωρίμανσή τους για να δώσουν ένα χαμηλόβαθμο κρασί με υψηλή οξύτητα. |
Οινοποίηση : | Παράγεται από την ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας και ακολουθείται η κλασική διαδικασία της λευκής οινοποίησης.Ο τρύγος γίνεται τον Αύγουστο και η ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές με χαμηλή θερμοκρασία ώστε να επιτευχθεί ένα αρωματικό κρασί. Μια τεχνική που ονομάζεται ''Rotating Cone Column'' χρησιμοποιείται στην συνέχεια για να γίνει εξαγωγή του αλκοόλ. |

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ NATUREO NON ALCOHOLIC MIGUEL TORRES 202...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |